Samovolné stahování internetu - HELP

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
playerZ
Nováček
Nováček

Samovolné stahování internetu - HELP

Příspěvek od playerZ »

Please poraďte někdo mám net 1MB/s a FUP 2 GB/měsíc. Myslíte že je normální, když po 3 týdnech bez jakéhokoliv stahování (pouze surf.) je limit pryč? Takhle si nezahraju po netu ani kdybych chtěl :( Poraďte
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

2GB není moc, zkus si sledovat objem přenesených dat, třeba NetLimiterem nebo je možné, že Tvůj provider Ti umožňuje sledovat tyto údaje pomocí nějakého webového rozhraní
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
playerZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od playerZ »

no to sice jo (Karneval) ale když se mi po 3 týdnech opakuji ,,beze stahování" sníží rychlost na 256/64 tak to mě přinde divný ale nevím
D4fed
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od D4fed »

nejjednodussi bude si to nejlip overit primo u nich... asi nejaka infolinka nebo tak, zkus se zeptat...

edit > pak este co hrajes... treba nejake masivni aktualizace, ale to spis asi ne...
Ondrej1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ondrej1 »

V tom případě doporučuji muj.karneval.cz, kde se to dá sledovat.

Další dobrá strategie pro WindowsXP je na začátku nahodit Task Manager (Ctrl-Shift-Esc) tam v záložce Sítě nahodit sloupce Odeslané bajty - Přijaté bajty a na konci se podívat, kolik se tam nasčítalo.
playerZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od playerZ »

jo infolinku maj (placenou) ale o to nejde. spíš bych potřeboval vědět kolik tak je normální že si to ztáhne. jestli to je fakt v normě tak to nebudu moc řešit... :-D
lada
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lada »

to máš těžký to takto nejde říc mi nevíme co máš puštěné při brouzdání (např já internetové radio,skype,opera,nějaký srandičky v poště a za hodinku jsem na 100mb a to není nic m oc)
ASUS A8NSLI delux, 3000+, 1G ram, Leadtek 7600GT,HDD 120SATA,200PATA,Leadtek PVR 2000,
playerZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od playerZ »

jo takže tomu mám rozumět jako že i např. ICQ, netradio to vše stahuje z FUP. sorry za tak blbý otázky ale su lama. no tak v tom případě to souhlasí (5h ICQ,radio....
Ondrej1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ondrej1 »

Ano je to tak, všechno co přiteče a odteče a ještě veškerá režie k tomu. A na broadbandu to naskakujevelice rychle.
lada
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lada »

jo přesně tak
ASUS A8NSLI delux, 3000+, 1G ram, Leadtek 7600GT,HDD 120SATA,200PATA,Leadtek PVR 2000,
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“