Psychonauts
Moderátor: Baneshee
- Fe3C
- Začátečník

-
Psychonauts
Zdravim lidi. Ak to niekto hra tam vas prosim o radu. Som v tej oblasti kde zo vsade vykukaju fotaky a vsade su agenti. Ulohou je najst Milkmana. V dedine najdem STOP tercik, noznice, valcek a krhlu. Ale neviem zobrat kvet a ani sa dostat do tej budovy kde je heslo. Ak pouzijem oci na straznika tak mi proste zmizne....podobne aj na vranu kde je kvet. Vie niekto pomoct?
Hru mam opatchovanu na verziu tusim 1.04 alebo 1.05. Proste ten najnovsi patch co bol.
Hru mam opatchovanu na verziu tusim 1.04 alebo 1.05. Proste ten najnovsi patch co bol.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
- Lamac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- montana
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lamac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- montana
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A neni ta hrobka obrostla trny? Jestli si to teda dobre pamatujuLamac píše:to jo. Ja na hrbitove uz jsem, ale nevim co tam delat vubec netusim.... to potrebuju poradit
Jestli jo, tak na ty trny pouzij ohen.
http://www.kulturakriplu.net
Mainboard:Asus M2N-SLI DeLuxe CPU: AMD Athlon 64 X2 5600+ RAM: A-Data Vitesta EE 2x1GB 800MHZ Grafika: Sapphire ATI Radeon HD 2900 XT 512MB HDD: Western Digital Caviar SE16 320GB SATA II Mechanika: Samsung SH-S203B Skříň: Cooler Master Elite 331 Monitor: Samsung 20" SM 2032BW
Mainboard:Asus M2N-SLI DeLuxe CPU: AMD Athlon 64 X2 5600+ RAM: A-Data Vitesta EE 2x1GB 800MHZ Grafika: Sapphire ATI Radeon HD 2900 XT 512MB HDD: Western Digital Caviar SE16 320GB SATA II Mechanika: Samsung SH-S203B Skříň: Cooler Master Elite 331 Monitor: Samsung 20" SM 2032BW
- Lamac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Lamac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- montana
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak to si uz nevzpominam, ale zkus se zeptat profesora, kteryho vyvolas pouzitim slaniny. Treba ti pomuze. Rozhodne to ale nevzdavej, zas tak narocny Psychonauts nejsou a i kdyby tak za to urcite stojiLamac píše:ok uz me to nebavi...... nevite jak se dostat k obalce abych se moch dostat do te kanalizace?????? diky.... sem porad v tom stejnem levelu jako predtim....
http://www.kulturakriplu.net
- Lamac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo. chodim v tom levelu uz strasne dlouho a proste netusim. Tak se ti pokusim nastinit, co a jak a doufam ze si vzpomenes.... sebral jsem nejakou vec v te hrobce milkmana ....byl jsem teleportovan zpatky na zacatek levelu do domu toho takoveho blazna.....a on mi rek ze se mam dostat do kanalizace a pak do archivu pres tu kanalizaci(chlapkove pracujici u te kanalizace maji zvon na zachod)........kdyz se ho zeptam jak se tam mam dostat tak odpovi.....ze jestli jsem byl na poste a jestli tomu ted dobre rozumim abych se tam nechal poslat....na postu jsem se dostal to se delalo tak ze jsi vyvolal poplach a pak ses koukl ocima straznika co sel znova nastavit kod na takovej pristroj..... kod jsem napsal dostal jsem se dovnitr posty ale tedka vubec nevim co dal....???? nevis????? nevzpominas si???? protoze jsem ani nenasel navod, stacil by klidne anglicky nebo i nemecky, to by bylo jedno predem dik....