Benq FP241W

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
crim
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Benq FP241W

Příspěvek od crim »

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41809
Tohle je krasavec, nějaký šťastný majitel a jeho první dojmy?
first.indian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Benq FP241W

Příspěvek od first.indian »

crim píše:http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41809
Tohle je krasavec, nějaký šťastný majitel a jeho první dojmy?
Jasne, mam ho uz od 20.11. 8-) A je jednoduse SUPER :razz: Mel jsem 19" CRT, pak 2x19" LCD Widescreen a ted mam tohle a rozdil mezi temi malymi 19"tky je obrovsky. Hlavne me prekvapilo skvele podsviceni ;) A filmy v 1920x1080... no to se ani neda popsat :oops: Jen skoda ze nejsou filmy v 1920x1200 :sad: Tak ale ty dva male pruhy se daji prekousnout ;) Treba Gladiator v 1080p to se musi videt. Koupe tohoto monitoru bylo asi to nejlepsi co jsem si k PC kdy koupil :inlove:
Teffel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teffel »

a ako to vyzera s hrami?jaka je odezva nenechava ziadnych duchov?jaky je povrch obrazovky?skleneny-leskly ? alebo ten taky typicky matny ako pri tych lacnejsich modeloch?
Case Thermaltake VD4000BWS,E6600 3.70 Ghz,Asus Striker Extreme,4x 1GB A-DATA 930Mhz, 8800GTX,2xRAID-0 4x Barracuda ES 250GB 16MB,Creative X-FI Fatal1ty,Enermax Galaxy 1000W, BenQ FP241W,Logitech Z-5500,Sharkoon X-Tatic 5.1,Key G 11,Razer Copperhead,
first.indian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Teffel píše:a ako to vyzera s hrami?jaka je odezva nenechava ziadnych duchov?jaky je povrch obrazovky?skleneny-leskly ? alebo ten taky typicky matny ako pri tych lacnejsich modeloch?
Hry naprosto v pohode. Povrch nastesti neni skleneny-leskly.
Dobre info/odkazy na recenze je treba tady na forech:
http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1066372
http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=1677
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

O kousek níže už tu thread je
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=82916
\( ^_^)Λ(^_^ )/
Teffel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teffel »

firts.indian.na jednom fore spomynas ze sa ma predavat s novym fimware.nechal si odkaz na nejaky link kde sa spomyna zozbrazenie 1:1.takze maju uz tie monitory zozbrazenie 1:1?ta stranka je v anglictine,vsetkemu som dobre nerozumel.chcem si tento monitor tiez kupit;velmi sa nevyznam a bol by som nerad keby sa mi obraz natahoval a rozmazaval.je zaujimave ze pri takom nadupanom minitore zabudli na taky" detail".takze uz to zobrazenie 1:1 funguje?
Case Thermaltake VD4000BWS,E6600 3.70 Ghz,Asus Striker Extreme,4x 1GB A-DATA 930Mhz, 8800GTX,2xRAID-0 4x Barracuda ES 250GB 16MB,Creative X-FI Fatal1ty,Enermax Galaxy 1000W, BenQ FP241W,Logitech Z-5500,Sharkoon X-Tatic 5.1,Key G 11,Razer Copperhead,
first.indian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Takze:
1) uz je tu druhy thread k tomuto monitoru http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=82916
2) v dnesni dobe uz by mel byt v obchodech monitor s novym firmware
3) Ja se s zadnym problemem 1:1 zatim nesetkal. Co jsem se docelt tak je to nejvic znat v pripade pripojeni monitoru pres HDMI coz jsem zatim nezkousel ale planuju koupit SETTOPBOX s HDMI tak doufam to bude v poradku a kdyz ne tak si necham upgradovat firmware pripadne to budu reklamovat jako zavadu :oops: Doufam na PCTuningu bude brzo recenze tohoto uzasneho monitoru :inlove: kde se dalsi lide dychtici po informacich o tomto monitoru jiste dozvi vic ;)
4) na PCTuningu se chysta jeho recenze ;)
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

Zobrazení 1:1 bych neřešil. Pokud máte nVidii, tak můžete tuto vlastnost nastavit v ovladačích...

Akorát jak jsem koukal, tak všichni prodejci po tiskových správách uváděli že FP241W má BFI/ AMAZ technologii (prokládaní černými snímky), což má za následek snížení odezvy.
Nicméně tuto vlastnost má podle výrobce až model FP241WZ, který stojí zhruba o 200 USD více. :(
\( ^_^)Λ(^_^ )/
first.indian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mastero píše:Zobrazení 1:1 bych neřešil. Pokud máte nVidii, tak můžete tuto vlastnost nastavit v ovladačích...

Akorát jak jsem koukal, tak všichni prodejci po tiskových správách uváděli že FP241W má BFI/ AMAZ technologii (prokládaní černými snímky), což má za následek snížení odezvy.
Nicméně tuto vlastnost má podle výrobce až model FP241WZ, který stojí zhruba o 200 USD více. :(
Odezva FP241W mi pripada dostacujici. Drive jsem mel 19"CRT a pak 2x19"LCD a kdyz to tak shrnu tak na FP241W bych nejake duchy hledal asi tezko :wink: Priplacet si za FP241WZ verzi dalsich 200USD tak do toho bych jako urcite nesel. To jsou podle me vyhozene prachy za ktere uz by clovek mohl met mozna i nejakou prumernou 30"tku nebo urcite 27". Ohledne 1:1 nevim. Snad neco reknou vic v recenzi co ma brzo byt :roll:
Teffel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teffel »

Vyrobca na na svojej stranke uvadza ze v baleni je aj nastenny drziak.Je to pravda?
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

Teffel píše:Vyrobca na na svojej stranke uvadza ze v baleni je aj nastenny drziak.Je to pravda?
"Accessories (Standard): CD-ROM manual Quick start guide Power cable D-Sub, DVI-D cable"
Držák tam nebude...
\( ^_^)Λ(^_^ )/
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“