Pomoc Geforce II a Geforce 4 Ti 4600
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Micin
- Černá karta

-
Pomoc Geforce II a Geforce 4 Ti 4600
Ahoj mám starší PC a kartu nVidia Geforce II 32MB GTS a chtěl jsem na ni nahrát novější BIOS,ale nějak se mi to nepovedlo
Jde to nějak napravit ? Pokud ano prosím o nějaký článek či radu jak..Děkuji,jo a málem bych zapomněl koupil jsem za pár korun GeForce 4 TI 4600,ale stím,že nemusí být funknčí,karta funguje,ale dělá prohy přez obraz a zdá se mi,že GPU dost hřeje,á se to vyřesit lepších chladíčem,nebo novým biosem a nějakým modém se zvýšenou voltáží ?Nebo už je karta dobrá akorát,tak na stěnu ? Děkuji mnohokrát
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
a mas originalni BIOS z ty GF2? Si tam hod nejakou PCI grafiku, dej si ji jako primarni, nabootuj s tim a pred nvflash (nebo jak to je) to tam naflashuj (je to tu vsude kolem btw)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- Micin
- Černá karta

-
A prosímtě nevíš kde najdu ten správný bios ? Já ty biosy moc hledat neumím,proto jsem to asi taky pokazilOndraSter píše:a mas originalni BIOS z ty GF2? Si tam hod nejakou PCI grafiku, dej si ji jako primarni, nabootuj s tim a pred nvflash (nebo jak to je) to tam naflashuj (je to tu vsude kolem btw)
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
vetsinou je dobre si to nejdriv z te karty stahnout a teprve pak zacit flashovat novy.. Takze si zapamatuj:
Zalohuj, zalohuj, zalohuj!!
Jinak google nic nerika?
Zalohuj, zalohuj, zalohuj!!
Jinak google nic nerika?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- Thellwin
- Administrátor

Ad GF2 - sice je to už celkem zbytečné, ale docela by mě zajímal důvod flashe nového BIOSu. MVKTech teď nejede, takže se ti případně kouknu potom, jinde se mi hledat nechce 
Ad GF4 - jako první bych jí zkusil podtaktovat, jestli to nepřestane. Také zkntorluj, jestli karta není někde viditelně mechanicky poškozena - nějaký vryp chybějící kondík. Možná je vadná paměť, kdo ví.
Ad GF4 - jako první bych jí zkusil podtaktovat, jestli to nepřestane. Také zkntorluj, jestli karta není někde viditelně mechanicky poškozena - nějaký vryp chybějící kondík. Možná je vadná paměť, kdo ví.
Goldnoob team proud member!
- Micin
- Černá karta

-
CO se taký té GF 2,ani nevím proč jsem to dělal,prostě jsem to chtěl zkusitThellwin píše:Ad GF2 - sice je to už celkem zbytečné, ale docela by mě zajímal důvod flashe nového BIOSu. MVKTech teď nejede, takže se ti případně kouknu potom, jinde se mi hledat nechce
- Wiruz
- Pokročilý

hmm GT4TI dost hraly, navic je kazdej taktoval co to jen slo a chlazeni nic moc, takze bych se tomu ani moc nedivil, mozna ji zkusit fakt podchladit (120x120 pod ni) a pripadne podtaktovat , jinak je fuc,
jestli jsou ty pruhy porad stejny, asi to bude nekde na vystupni casti, jestli se pruhy ruzne meni, mohlo by to byt jadrem / pametma
jestli jsou ty pruhy porad stejny, asi to bude nekde na vystupni casti, jestli se pruhy ruzne meni, mohlo by to byt jadrem / pametma
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Micin
- Černá karta

-
Dobře,vyskouším to a dám vědět.Wiruz píše:hmm GT4TI dost hraly, navic je kazdej taktoval co to jen slo a chlazeni nic moc, takze bych se tomu ani moc nedivil, mozna ji zkusit fakt podchladit (120x120 pod ni) a pripadne podtaktovat , jinak je fuc,
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Micin
- Černá karta

-
Jo,když jsem ji dovezl musel jsem pořádně vyčistit vetráček,zasekával se.Tak je asi KO,protože nic nepomáhápalda píše:pruhy v obraze delali pri poskozeni jadra, mam zkusenosti s celkem trema TIckama a dicky se tam treba zadrel vetracek, nebo proste vyschla "pasta" atd a jadro se poskodilo.
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
cip je fyzicky poskozenej tim teplem ktery na nej pusobilo.. to nijak neopravisMicin píše:Jo,když jsem ji dovezl musel jsem pořádně vyčistit vetráček,zasekával se.Tak je asi KO,protože nic nepomáhápalda píše:pruhy v obraze delali pri poskozeni jadra, mam zkusenosti s celkem trema TIckama a dicky se tam treba zadrel vetracek, nebo proste vyschla "pasta" atd a jadro se poskodilo.No nic je na čase si pořídit novou VGA,jo a nějakým biosem to spravit nejde co,nebo v-modem ?
- Micin
- Černá karta

-
- Thellwin
- Administrátor

A výrobce je jaký ?
Jinak zkus www.mvktech.net (i když jsem pořád nenašel rozumný důvod, proč to chceš dělat
)
Jinak zkus www.mvktech.net (i když jsem pořád nenašel rozumný důvod, proč to chceš dělat
Goldnoob team proud member!
- Micin
- Černá karta

-
- Thellwin
- Administrátor

- Micin
- Černá karta

-
- pikoto
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: