ASUS A6T-AMD Turion™ 64 X2

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Tubarog
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Tubarog »

Zkoušel jste někdo nastavit AAM u tohoto disku (je v něm seagate)? Na můj vkus je pri seeku velmi hlucny a spolu s vetrakem produkuji neprijemny hluk :-(
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

Tubarog píše:Zkoušel jste někdo nastavit AAM u tohoto disku (je v něm seagate)? Na můj vkus je pri seeku velmi hlucny a spolu s vetrakem produkuji neprijemny hluk :-(
Co je to AAM? :?
Sin@le
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sin@le »

Svojímy slovímy :-D snížení pohybu hlaviček disku, nebo tak nějak
paciczka
Nováček
Nováček

Příspěvek od paciczka »

asysman píše:
Tubarog píše: tak disk vydelas asi nejlehceji ze vsech soucasti. staci zespodu odmontovat kryci plech a opatrne vytahnout disk i s prihradkou. je to hracka 8-)
nevím jak jej odmontovat, je tam nějaká šňůrka, která vede pod disk, ale žádné šroubky tam nejsou, akorát ty hvězdičkové šroubky na rozích harddisku, ale ty jsou k rozmontování samotného disku :o(

zatahej za tu snurku, vyleze z toho takova guma ktera ten disk drzi zaprenej, pak uz jen staci disk posunout do toho volnyho mista (me to slo docela tezce, je to nasunuty na tom konektoru) a pak ho staci vytahnout

jinak sem mel uz ten notas kompletne rozebranej, zajimalo me jak to vypada vevnitr :) , dalo to hodne prace, je tam spoustu sroubku, ale daleko vic prace mi dalo dat to dohromady, protoze jsem si nepamatoval kde jakej sroubek byl, nastesti sem si to cely vyfotil, takze sem jel podle toho, kdyby nekdo chtel, tak muzu ty fotky poslat (16MB)
Asus A6T - Turion X2 TL52, GeForce Go7600, 2GB RAM, Seagate 120GB/5.2
Sin@le
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sin@le »

Hele a nepřišel si tim že si ho rozebral o záruku??? Docela by mě to zajímalo, u NB sem měl rozdělaný ty tři menší kryty (RAM, HDD, CPU) ale celý sem se to rozebrat neodvážil, bál sem se toho abych právě o tu záruku nepřišel.

Dík za info, pošli mi když tak nějaký ty fotky na mail (single@vysocinanet.cz) díky
paciczka
Nováček
Nováček

zaruka

Příspěvek od paciczka »

kdyz sem to rozebiral, tak sem si daval pozor na vsechny ty mozny pecete co tam davaj a jedine ktere jsem si vsiml byla na procesoru, ten sem samozrejme nevyndyval

fotky ti muzu poslat az vecer, ted musim jit na zkousku z fyziky
Sin@le
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sin@le »

Tak to jo, já zase musel na ZK z matiky, a neudělal :lol: :sad: do háje
měl si sundanej chladič nebo ne, docela by mě zajímolo co všechno je jeho součástí. No nic, sem na ty fotky docela zvědavej, zatim ahoj
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

paciczka píše:
asysman píše: nevím jak jej odmontovat, je tam nějaká šňůrka, která vede pod disk, ale žádné šroubky tam nejsou, akorát ty hvězdičkové šroubky na rozích harddisku, ale ty jsou k rozmontování samotného disku :o(

zatahej za tu snurku, vyleze z toho takova guma ktera ten disk drzi zaprenej, pak uz jen staci disk posunout do toho volnyho mista (me to slo docela tezce, je to nasunuty na tom konektoru) a pak ho staci vytahnout

jinak sem mel uz ten notas kompletne rozebranej, zajimalo me jak to vypada vevnitr :) , dalo to hodne prace, je tam spoustu sroubku, ale daleko vic prace mi dalo dat to dohromady, protoze jsem si nepamatoval kde jakej sroubek byl, nastesti sem si to cely vyfotil, takze sem jel podle toho, kdyby nekdo chtel, tak muzu ty fotky poslat (16MB)
Ahoj, tebe mi hodil z nebe bůh...taky jsem ho rozebral...úplně celý, pač jsem si jej polil vínem a s těma šroubkama je to hrůza, vůbec nevím kam který patří, za tvé fotky bych byl vděčný!!! Prosím pošli mi je na asysman@seznam.cz Díky moc a držte mi palce při čištění spojů na základní desce.
Roti
Nováček
Nováček

Příspěvek od Roti »

ahoj,muzes mi pls taky poslat ty fotky?na: roti.dcsk8@seznam.cz? diky ti moc!
AMD Duron 850 - MSI KT266A - ATI 9600 128MB - 2x256MB DDR - 160GB Samsung 8MB - ATX 450W - Sony FDD - Toshiba DVD - Teac CD-RW - MSI Bluetooth - Acer 17", XP Profi - ...

P4 3.06, 512MB, 200GB HDD, ATI Grafik, DVD-RW DL, XP Home, Sony 17", Logitech Z-4,...

ASUS F3TC-AP008 15.4 ColorShine/AMD Turion64 x2 TL52/ 1G DDR2 667/120G SATA/ DVD±RW DL/NV73 256MB/ WiFi/BT, 500GB HDD Exter
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

nemáte někdo tušení kde sehnat klávesnici do tohoto .NB..? mám ji celou zalepenou a chtěl bych ji vymenit. v servisu ji neprodavaji. a nechce se mi tam posilat nb az do ostravy jen kvuli klavesnici.diky

Edit: Ještě jeden dotaz, koupil jsem tento NB s woknama, ale dali mi k tomu jen nějaké recovery cd, zkoušeli jste to už někdo instalovat? Potřeboval bych naformátovat HDD, ale nemám s těmi recovery CD zkušenosti, tak budu rád za každou radu. díky
paciczka
Nováček
Nováček

fotky A6T

Příspěvek od paciczka »

takze jsem vsechny fotky poslal na mail asusA6T@seznam.cz heslo: fotky
kdo chcete, tak se prihlaste a stahnete si je, ale pozor at je omylem nesmazete, nechce se mi je tam znovu posilat (mam totiz nejak pochroumanej net a strasne pomalu mi to uploaduje)
mirďa 2
Začátečník
Začátečník

Re: fotky A6T

Příspěvek od mirďa 2 »

paciczka píše:takze jsem vsechny fotky poslal na mail asusA6T@seznam.cz heslo: fotky
kdo chcete, tak se prihlaste a stahnete si je, ale pozor at je omylem nesmazete, nechce se mi je tam znovu posilat (mam totiz nejak pochroumanej net a strasne pomalu mi to uploaduje)
Dík za fotky,jsi třída! Zjistil jsi jestli se dá klávesnice vyjmout i ze zhora?
ASUS A6T-AP017 15.4WXGA, TurionIITL52, nV7600, 1024DDRII, 120HDD, DVDSupM
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

mirďa 2 píše:
paciczka píše:takze jsem vsechny fotky poslal na mail asusA6T@seznam.cz heslo: fotky
Dík za fotky,jsi třída! Zjistil jsi jestli se dá klávesnice vyjmout i ze zhora?
Klávesnici musíš vyndat jedině ze zhora, pač pod ní je ještě jeden šroubek k rozdělání dvou plastových částí notebooku.
mirďa 2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mirďa 2 »

asysman píše:
mirďa 2 píše: Dík za fotky,jsi třída! Zjistil jsi jestli se dá klávesnice vyjmout i ze zhora?
Klávesnici musíš vyndat jedině ze zhora, pač pod ní je ještě jeden šroubek k rozdělání dvou plastových částí notebooku.
Zatím ještě nemám důvod k rozborce,ale dík za radu!!Nikdy nevíš kdy to byť i spokojený uživatel bude potřebovat :)
Levisek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Levisek »

a ktery se ted vyplati koupit misto neho?? vcetne te grafiky a ze stejne penize?
marczus
Nováček
Nováček

Příspěvek od marczus »

kde stahnout nove ovladace na grafiku ??? vzdy kdyz nejake stahnu napise to ze neni HW
mirďa 2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mirďa 2 »

marczus píše:kde stahnout nove ovladace na grafiku ??? vzdy kdyz nejake stahnu napise to ze neni HW
Kdybys pohledal,věděl bys vždyť se to všude tolikrát psalo.
1. Stiahnut ovladace z http://www.laptopvideo2go.com/index.php?drivers
2. Stiahhnut aj ten INF subor co tam je pri danom ovladaci.
3. Ovladace rozbalit (archiv) a subor INF skopirovat do vytvoreneho adresara - prepisat,co pyta.
4. V nastaveniach systemu uninstallovat driver od grafiky, vypyta restart
5. Nainstalovat stiahnuty driver a restartnut.. Slovensky to snad zvládneš.
paciczka
Nováček
Nováček

kdyz uz jsme u te grafiky

Příspěvek od paciczka »

jak se vam chovaji tyto drivery z laptopvideo... , ja mam takovej mensi problem s podtaktovavanim, nekdy se to podtaktuje, nekdy ne, stalo se mi i ze ve 2D to bezelo na plnej taktech a jak jsem pustil 3D hru tak mi ty takty spadly dolu, a ono je docela neprijemne, kdyz mi na baterce potom jede grafika na 450MHz, kdyz preinstalovavam ty ovladace musim i promazat registry? zkousel jsem ruzne drivery a nejlip se zatim chovali (vzhledem k podtaktovavani) ty puvodni z toho CD co k tomu bylo
mirďa 2
Začátečník
Začátečník

Re: kdyz uz jsme u te grafiky

Příspěvek od mirďa 2 »

paciczka píše:jak se vam chovaji tyto drivery z laptopvideo... , ja mam takovej mensi problem s podtaktovavanim, nekdy se to podtaktuje, nekdy ne, stalo se mi i ze ve 2D to bezelo na plnej taktech a jak jsem pustil 3D hru tak mi ty takty spadly dolu, a ono je docela neprijemne, kdyz mi na baterce potom jede grafika na 450MHz, kdyz preinstalovavam ty ovladace musim i promazat registry? zkousel jsem ruzne drivery a nejlip se zatim chovali (vzhledem k podtaktovavani) ty puvodni z toho CD co k tomu bylo
Já jsem vyzkoušel asi osmery a pro mě nejlepší,nejrychlejší a úplně bezproblémové 92.91,když instaluji starší,vždy čistím registry.
fanatic1
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanatic1 »

Levisek píše:a ktery se ted vyplati koupit misto neho?? vcetne te grafiky a ze stejne penize?
No asi tento je skoro to iste ako A6T: NOTEBOOK ASUS F3T

Kód: Vybrat vše

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9101826
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“