DVI/D-sub kabel

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Miroslav
Začátečník
Začátečník

DVI/D-sub kabel

Příspěvek od Miroslav »

Zdravím,
řeším jeden problémek. Mám LCD, které má jak DVI, tak D-Sub ale počítač má starou grafiku jenom s VGA samicí. Kabel VGA do VGA (na konci jsou samice) stojí kolem 800 Kč. Pak mám ale i kabel na jehož konci je DVI a nq druhým D-Sub a stojí jen 200 Kč. Nevím jestli to takhle můžu propojit aniž bych zničil ten LCD? Technici se s tímto kabelem ještě nesetkali. Rozumíte mi? Do LCD bych zapojil DVI samce a do grafiky potom VGA (D-sub) samce
Máte někdo s tímhle zkušenosti? Nechce se mi koupovat ten VGA kabel za 800 kil
Díky
AMD Athlon643200+(Newcastle), MSI NeoKT800-FSR, 2*512MB Vdata, MSI Džíforce 6800, 120Gb disk Sata, Windows XP
RainMakeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RainMakeR »

proč proboha za 800 kč? do 150 kč se da vpoho koupit
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... bely%5CVGA
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: DVI/D-sub kabel

Příspěvek od Mike.Ace »

Miroslav píše:Zdravím,
řeším jeden problémek. Mám LCD, které má jak DVI, tak D-Sub ale počítač má starou grafiku jenom s VGA samicí. Kabel VGA do VGA (na konci jsou samice) stojí kolem 800 Kč. Pak mám ale i kabel na jehož konci je DVI a nq druhým D-Sub a stojí jen 200 Kč. Nevím jestli to takhle můžu propojit aniž bych zničil ten LCD? Technici se s tímto kabelem ještě nesetkali. Rozumíte mi? Do LCD bych zapojil DVI samce a do grafiky potom VGA (D-sub) samce
Máte někdo s tímhle zkušenosti? Nechce se mi koupovat ten VGA kabel za 800 kil
Díky
To co popisujes by melo byt stejny jako DVI kabel, ktery ma na konci "redukci" na D-SUB :)
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“