Leadtek DTV2000H a zvuk

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Jajjun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Leadtek DTV2000H a zvuk

Příspěvek od Jajjun »

Mám problémek. Když sleduji třeba novu a nějaký film. Z pravého repráku jde anglina a z levého požadovaná čeština. Nikde v nastavení jsem nenašel jak to ošéfovat. Nevíte prosím někdo co s tím?
CPU: AMD Sempron 64 3000+ HT Palermo | MB: ASRock MB K8UPGRADE-1689 | RAM: 2x 256MB | PSU: EUROCASE 400W | VGA: Club 3D Radeon 9550 256MB | HDD: SEAGATE Barracuda 7200.9 120GB 8MB, WD Caviar SE 120GB 2MB | TV: Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid | Case: Antler PC-302
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Leadtek DTV2000H a zvuk

Příspěvek od Dzin »

Jajjun píše:Mám problémek. Když sleduji třeba novu a nějaký film. Z pravého repráku jde anglina a z levého požadovaná čeština. Nikde v nastavení jsem nenašel jak to ošéfovat. Nevíte prosím někdo co s tím?
NOva vyslíla dvojjazyčne????
Jak to mas zapojeny ty repro? Zkus nove drivery na kartu ale to je divny :))
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Jajjun
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jajjun »

no vysílá dost divně i když vysílá jen jeden jazyk tak třeba na settopboxu si můžu nastavit stereo na pravej reprák a jde mi jen anglina, ale to je jen u některých filmů. No a to potřebuji nějak odstranit u tv karty

zapojené normálně jak mají být a drivery jsou poslední
CPU: AMD Sempron 64 3000+ HT Palermo | MB: ASRock MB K8UPGRADE-1689 | RAM: 2x 256MB | PSU: EUROCASE 400W | VGA: Club 3D Radeon 9550 256MB | HDD: SEAGATE Barracuda 7200.9 120GB 8MB, WD Caviar SE 120GB 2MB | TV: Leadtek WinFast DTV2000 Hybrid | Case: Antler PC-302
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Jajjun píše:no vysílá dost divně i když vysílá jen jeden jazyk tak třeba na settopboxu si můžu nastavit stereo na pravej reprák a jde mi jen anglina, ale to je jen u některých filmů. No a to potřebuji nějak odstranit u tv karty

zapojené normálně jak mají být a drivery jsou poslední
POsledni neznamená nejlepší, u filmu z DVD ti to nedělá? Jestli ne tak chyba je skutečně jen u TV karty.....zkus jeste projit nastaveni zvuku v zvukovce.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
jarval
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarval »

Nova bohužel používá jiné kódování než je standart a tak nejde odfiltrovat v duálu cizí jazyk, musíš si stáhnout (zeslabit) ten kanál ve kterém jede cizí jazyk na zvukovce, jinak to nejde není to záležitost karty, ale NOVY.
Leč naštěstí těch pořadů s duálním zvukem moc nevysílají 8) tak to neřeším Ahoj Jara
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

hele, ja taky mam Leadtek, ale jinej a u NOVY/PRIMY obcas jede z pulky beden(pri pouziti 7.1) original a z druhejch dabing.

ja to resim budto poslechem v mono rezimu nebo stahnu onu pulku....ale ma to i svy klady...nekery veci sou v originale lepsi
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Pro Leadtek použijte na PC klávesnici kouzelné tlačítko "S". Umí přepínat do 3 poloh. :)
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
houmran
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od houmran »

tak tady se nic teda nevyresilo.Je nekdo kdo tuto chbu uz odstranil?Taky ma ten samy problem s novou!!!!Hlavne kdyz treba davali cliffhanger tak jsem samosebou chtel nahravat a na tv prez set top box je cz ale to uz to mam stazeny na jeden repro a i kdyz se stahne zvukovna na jeden repro tek sice divate se na film prez kartu je v cz ale nahravka v orig i cz.Tak na nic!!!
Procesor :Intel Pentium Core2Duo 8200 !!!!!! ,ATI 3870,základna Gigabyte ,Ram 2x1GB a-data,USB DVB-T LifeView,LCD DELL 19",HDD 2x500GB,Wi-Fi 512/256,
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“