GeForce FX-5200 128 MB pomoc

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
dzasty
Nováček
Nováček

GeForce FX-5200 128 MB pomoc

Příspěvek od dzasty »

Tak abych upřesnil problém mám tuhletu grafiku GeForce FX-5200 128 MB no a ve windowsech jede jako dobře ono celkově by jela určitě fajn akorat se mě stává že když najíždim do hry nebo už chvili hraji tak to zamrzne(slovo zamrzne asi tak že se nedostanu nikam lze to řešit pouze restartem což je docela špatný :/ ). Nesetkal jste se někdo s takovým problémem nebo nevíte jak to řešit, na dřívější grafice to nedělalo začalo to až ted s touhletou.

pls help :(
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

prehrievanie / prehnany OC ???
vyskusat v inom PC
Naposledy upravil(a) Stano K. dne stř 17. led 2007, 21:47, celkem upraveno 1 x.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

docela by se hodilo vědět zbytek HW...ovladače, system atd...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
AbeX
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: GeForce FX-5200 128 MB pomoc

Příspěvek od AbeX »

dzasty píše:Tak abych upřesnil problém mám tuhletu grafiku GeForce FX-5200 128 MB no a ve windowsech jede jako dobře ono celkově by jela určitě fajn akorat se mě stává že když najíždim do hry nebo už chvili hraji tak to zamrzne(slovo zamrzne asi tak že se nedostanu nikam lze to řešit pouze restartem což je docela špatný :/ ). Nesetkal jste se někdo s takovým problémem nebo nevíte jak to řešit, na dřívější grafice to nedělalo začalo to až ted s touhletou.

pls help :(
Mno... pokud jsi to netaktoval, tak to jedině zkus na jiném počítači... nebo zkus preinstalovat DX a Drivery...
CPU: AMD Athlon 3200+(sct.939) MB: MSI K8N Neo4 Grafická karta: Sapphire X1950XT 256MB GDDR3
Zdroj: EuroCase 450W (25A na 12V) HDD:WDCaviar 250GB, 16MB cache(S-ATAII).
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

já to tipuju na zmrznutí při přechodu frekvencí - 2D/3D, takže si zkus pohrát v tomhle směru, případně grafiku taktuj na 2d i 3d stejně
Luking
Nováček
Nováček

Příspěvek od Luking »

Napiš ještě u jaké hry, protože tahle grafa je dost slabá.
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Tvuj problem nemusi byt nutne zpusobeny grafickou kartou.. Muze jit o nestabilni CPU, RAM, vadny zdroj.. Takze na tvem miste bych lepe popsal celou sestavu..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tento thread je starý skoro 4 měsíce a zdá se dzasty svůj problém buď vyřešil sám a nebo zapomněl, že tu vůbec něco řešil. Nechal bych to tady spát, čase mse to trashne ...

//EfineSS: A ja jsem si toho nevsiml... :sad:
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“