jen maly dotaz. tuhle frekvenci mas otestovanu MemTestem z boot CD nebo jen klasicky z windu? ja jen, ze me corsairy jedou pod windy i na 1100MHz bez chyby, ale kdyz je testnu boot CD s MemTestem, tak hazi "milion" chyb.X-COM píše:mně levný A-DATA jedou na 2V na 1040MHz a VŮBEC netopí
Kingston a pasivne chladenie THERMALTAKE ?
- jessie.james
- Začátečník

- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ve Win Prime95. 10 hodin bez chyb. A řeknu ti, že i kdyby to při boodování rovnou memtestu něco našlo, ale bylo to stabilní, tak je mi to jedno. Když to reálně funguje spolehlivě, je mi nějakej memtest úplně jedno. To je jako hnát se po co největším množství 3D marků, na co ti to je, když jsou hry nehratelný...
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- jessie.james
- Začátečník

jako jasne, s tema markama mas pravdu. ja pameti pro jistotu vzdycky kontroluji nejakym testem, jestli nehazi chyby. zajimave je, ze pod windy nehodi zadnou a to i na dost vysoke frekvenci, ale kdyz pustim MemTest z boot CD, tak jede jedna chyba za druhou,coz samozrejme neni dobre. tak me prave zajimalo, jestli ti to treba nedela neco podobneho.X-COM píše:Ve Win Prime95. 10 hodin bez chyb. A řeknu ti, že i kdyby to při boodování rovnou memtestu něco našlo, ale bylo to stabilní, tak je mi to jedno. Když to reálně funguje spolehlivě, je mi nějakej memtest úplně jedno. To je jako hnát se po co největším množství 3D marků, na co ti to je, když jsou hry nehratelný...
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- jessie.james
- Začátečník

- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- jessie.james