MSI KT880 (VIA KT880) - problemy a reseni

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
vin
Nováček
Nováček

Příspěvek od vin »

hej skusal som dalsie 3 karty- nefunguje to ani na inej takej istej doske
Jiří Mrázek
Začátečník
Začátečník

BAD boot s 845c

Příspěvek od Jiří Mrázek »

Dobrý den všem. Mám podle mého kurijójzní případ. Pokud nepřipojim tiskárnu HP deskejt 845c tak boot probíhá v pořádku. 1x pip > wokna > ok. Pokud jí připojím 2-3 pip > wokna > funguji tak nejak ok, jedine co jsem zaznamenal, tak nejde desku probudit, 2-3x pipne a konec. Zkousel jsem i jinej kabel (original HP) ovladce vse nejnovejsi a nic . Jedine co jsem nezkousel tak je update BIOSu..... Dekuji predem za rady. :)
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Mas ji pripojenou pres USBcko nebo pres LPT?
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tahle tiskárna má standartně jenom USB mám ji doma (jestli existuje nějaká redukce netuším, ale pochybuji, že by to někdo používal, když je k dispozici USB) :)

Zkusil bych všechny USB (pokud je zapojena přes USB) konektory.
Goldnoob team proud member!
Jiří Mrázek
Začátečník
Začátečník

jj je to pres USB, USB porty jsem samo zkousel vsechny co mam zapojene... furt to same. Myslite, ze by pomohl update BIOSu? :? Diky za rady
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Když je tiskárna připojená a zapínáš PC, je při tom i zaplá ta tiskárna ?
Goldnoob team proud member!
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Zkusil bych update BIOSu, pokud to nepomuze, tak snad jedine koupit pridavny USB radic do PCI...

//edit: K te desce by mel mel byt i D-Bracket... Mas ho pripojeny? Jestli ano, tak mrkni jake LED pri te chybe sviti..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Jiří Mrázek
Začátečník
Začátečník

OK zkusim ten update BIOSu, pripojeny ho mam, tak az budu zapinat znovu PC tak se pidav. Tiskarne muze byt zapnuta i vypnuta furt to same. Pokud ani nepomuze update BIOSu, tak jim to holt pujdu oflakat o hlavu. A vyreklamuji, to jsem z toho celej nadsenej :sad: Diky za rady.
Jiří Mrázek
Začátečník
Začátečník

Furt nic :-(

Tak jsem zkusil update BIOSuz 1.8 na 2.0 a furt nic :-( a ten D-Bracket, tak LEDky blikaj oraznozove (po sobe) az se nakonec rozvisti vsechny na zelenou. POkud by byl ten popis malo, tak kdyztak natocim videicko a dam ho na net :-) Diky za rady.
Don
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don »

co se stane pokud zapojis do usb neco jineho nez tu tiskarnu?
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“