Výměna reproduktoru u Logitech Z5400
Moderátor: CageJ
- Zweistein
- Nováček

-
Výměna reproduktoru u Logitech Z5400
Driv sem mel Genius HT 5.1 - prvni verzi v dubovem provedeni. Na ty penize hraly dost dobre ale nelibil se mi projev subwooferu, spis hucel nez aby poradne dunel... Rozhod sem se tedy pro nakup Logitech Z5400, subwoofer je o poznani lepsi, pri poslouchani trochu hlasitejsi hudby (hlavne tanecni ale i treba queeni
) je to super...ale kdyz muziku stisim a sub. se moc neprojevuje...projevi se plast satelitu
I kdyz jsou satelity z kvalitniho plastu, je to porad jenom bakelit a malinky repracky. To u tech Geniusu bylo o necem jinym...repr. mely mozna 10cm a byly dvoupasmovy a v drevotrisce..nepotrebovaly subwoofer a hrali celkem dobre (na tu cenu). Premyslim o vymene prednich satelitu za neco trochu lepsiho...ale zase nevim jak by to pak hralo..aby to nebylo este horsi preci jenom ted je to tak nejak vyvazeny...ale ten plastovej zvuk me ted stve...repr. za 6500Kč...pfuj...Napada nekoho jaky repr tam dat??? Diky!
- crashPC
- Mírně pokročilý

jop, satelity vyměnit můžeš (jen dodržet impedanci) klidně za nějaký lepší protože teď to určitě vyvážený nejni..... jinak ale pokud bys to chtěl komplet vyvážený, máš smůlu. repráky sou nic moc a zesíky ještě horší. na sub a na satelity sou jiný zesíky a tak budou při zesilování mezi subem a satelitama rozdíly..... pokud tě to hodně štve, vyměn celý repro. předělávat to je zbytečný....
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- Zweistein
- Nováček

-
No jo ale jaky satelity k tomu koupit...ze musim dodrzet impedanci a tak nejak priblizne i vykon..to vim. Ale kde se poohlidnout po nejakejch slusnejch bedynkach... Chci k tomu zkusit pripojit predni satelity z Geniusu HT 5.1...ty se mi nezdaly az tak spatny...jen pro zajimavost jak by to hralo
... musim se jeste podivat jaky maj parametry... S tou vyvazenosti jsem to ani nemyslel tak ze by satelity a subik hraly jinak...ale u tech satelitu mi chybi mohutnost toho zvuku..pokud jsou v hudbe basy - vsechno zachranuje subwoofer, pokud se jedna o kytaru nebo vokaly projevujou se satelity...je to proste bakelit... 
- crashPC
- Mírně pokročilý

- Zweistein
- Nováček

-
- crashPC
- Mírně pokročilý

- Zweistein
- Nováček

-
Kdybych vedel ze by se mohli jeste hodtcrashPC píše:tak to si pěkně podělal
- crashPC
- Mírně pokročilý

ty by mohly bejt dost dobrý
sílu mít budou, a zvuk určo taky
jen ty prachy.. ale co se dá dělat.
Já mam u PC Altec Lansing CS21 (taky plastový satelity, ale ten plast je fortelnější) a starý sloupáky Sony, který pouštim jen když naši nejsou doma
Já mam u PC Altec Lansing CS21 (taky plastový satelity, ale ten plast je fortelnější) a starý sloupáky Sony, který pouštim jen když naši nejsou doma
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD