Nvidia 7500LE - existuje?

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

mikiswam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nvidia 7500LE - existuje?

Příspěvek od mikiswam »

Chci se zeptat, kupuji si ted nějakou grafiku přes inzerát a našel jsem

Kód: Vybrat vše

Nvidia 7500LE 512MB PCI-E Asus grafická karta nová, nepoužitá, za 1.200 Kč
Jenomže na stránce Nvidia http://www.nvidia.com/page/geforce7.html Takový model 7500 neexistuje. Co si mám myslet? nevíte jeslti fakt něco takoveho ASUS vydal?
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

neco jsem googlil, je to grafika, ktera se dava do takovejch tech komerecnich sestav v hypernove... proto je kupuji vyrobci jako Dell, ci HP
mikiswam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiswam »

aha super dík tak přece jen na tom bude něco pravdy, psal že to děla asus pro HP, ale když to nevidím na strankach ani asus ani nvidia tak mi to bylo dost divne :?
Morph
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morph »

za takovyhle strasny grafiky se nVidia stydi :-D .....
mikiswam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiswam »

nemá náhodou někdo tu kartu doma Geforce 7500LE? když je samostatně neprodejna a je jen v PC sestavach od HP a tak. potřeboval bych nějake parametry, jestli si ji mám koupit když už mi byla nabidnuta :)
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Jakou GK máš teď - jestli se ti něco takového vůbec vyplatí. Už to LE naznačuje 64bit paměťovou sběrnici, která bude té GK hodně snižovat výkon.
mikiswam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiswam »

no dělal jsem upgrade kompu takže jsem přešel z AGP na PCIe a zatím jedu provizorně na obyč PCI grafice a shaním nějakou kolem max 1300Kč do PCIe a byla mi nabidnuta Ge force 7500LE za 1200Kč jenže nikde se nemužu dočist nic bližšiho jedině google ukazal že jde o grafiku od asusu dělanou do pc sestav HP a měla by mit jadro N72 nebo N73 ted nevím prostě stejne jako 7300LE
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

No za ty peníze asi nic moc lepšího nekoupíš. Na co ji chceš používat? Hry si na tom nejspíš nezahraješ. A jestli to máš jen na práci se Win, tak asi ani nemá cenu ji kupovat. Spíš bych něco došetřil a koupil pak nějakou lepší. Slušné GK začínají tak kolem 2,5 k.
mikiswam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiswam »

ja moc hry nehraju ale i tak počítam stím že si zahraju když jsem na ge force 2MX 440 32MB zahral NFS underground 1,2 a most wanted na horší rozlišení tak si zahraju :) (jinak šlo to hrat až sem přešel z pentaka 450MHz na AMD 2600+) nepotřebuju hrat nějake brutus novinky na extra rozlišení :) mno ale když se vyznáš nemáš teda nějaký tip na grafiku kolem max těch 1400Kč? třeba odtud tady se chystam kdyžtak něco koupit mame to unas http://www.mkpocitace.cz/default.aspx nakonec je něco třebavte ceně lepšího než ta 7500 :? nevim zas takovy přehled nemam no
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Ne, za ty peníze nic lepšího asi nenajdeš. Můžeš když tak zkusit ještě nějaký bazar, popř. i ten, co je tady na pctuningu. Jinak vem tu 7500 - nějaké hry spustíš a v budoucnu ji když tak upgradneš...
mikiswam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiswam »

OKi tak díky, však jo kdyžtak někdy koupím něco pak lepšího 8-)
george5545
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od george5545 »

No Ati Radeon 7500LE byl a na pradovním PC na něm zrovna jedu, ale od Geforce spíš bych to bral jako omyl v označení.
HP Pavilion dv3600ec 13.3"LED T6400 3GB 320GB 9300M GS 512MB,DO,HDMI,eSata.Logitech V550 nano. HP 6735s Sempron SI40 2GHz, 2x1GB DDR2 800MHz, 250GB Sata Samsung HM250JI, Optiarc AD-7561S, AMD780G, Ati HD3200.Mirosoft bluetooth notebook mouse 5000.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

george5545 píše:No Ati Radeon 7500LE byl a na pradovním PC na něm zrovna jedu, ale od Geforce spíš bych to bral jako omyl v označení.
Ja bych to jako omyl nebral, nvidia uz nekolik predchozich generaci vzdy mela "petistovkovej" model a vzdy se jednalo vice mene jen o prejmenovanou "dvoustovku" (fx5200-> fx5500, 6200->6500, ?7200-7500?).
0118 999 881 999 119 7253
mikiswam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikiswam »

Grafika existuje už to vím takže žádny omyl >> http://www.ngohq.com/home.php?page=arti ... &arc_id=99
Morph
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morph »

cool.user píše:
george5545 píše:No Ati Radeon 7500LE byl a na pradovním PC na něm zrovna jedu, ale od Geforce spíš bych to bral jako omyl v označení.
Ja bych to jako omyl nebral, nvidia uz nekolik predchozich generaci vzdy mela "petistovkovej" model a vzdy se jednalo vice mene jen o prejmenovanou "dvoustovku" (fx5200-> fx5500, 6200->6500, ?7200-7500?).
jj a co jsem cet ,tak to byl este vetsi sunt nez 200ky :-D
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Morph píše:jj a co jsem cet ,tak to byl este vetsi sunt nez 200ky :-D
Ne. Byly to ty samé verze, ale mírně přetaktované. U FX5500 bylo jádro zvednuté myslím o 20MHz, ale ostatní bylo úplně stejné co FX5200. Spíš šlo o to, že si za těch 20MHz nechali zaplatit víc, než by měli.
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

To bude nějaká sviňa raděj si kup 6600GT za stejnou cenu. Grafiky který mají v názvu SE,LE,MX raděj nebrat.
Morph
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morph »

Lojza píše:To bude nějaká sviňa raděj si kup 6600GT za stejnou cenu. Grafiky který mají v názvu SE,LE,MX raděj nebrat.
to jo,ale musela by bejt jeta a prodejce uplnej v*l :lol:
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Morph píše:
Lojza píše:To bude nějaká sviňa raděj si kup 6600GT za stejnou cenu. Grafiky který mají v názvu SE,LE,MX raděj nebrat.
to jo,ale musela by bejt jeta a prodejce uplnej v*l :lol:
No a co že jetá to raděj budeš trpět s 7500LE shitem? Kolem 1200-1500 Kč se 6600GT dá sehnat.
RainMakeR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RainMakeR »

ikdybch vybíral grafiku do low nedu.tak na jedinou věc na kteoru bych se dival je šiřka sběrnice a to by měla byt 128.pod nižši bych rozhodně nechodil.a ani by mě moc nezajimalo kolik ma paměti a frekvence.imho 128 ram klido stači.
btw 6600gt se dasehnat v bazarech do 1500 určitě takže bych spiš šahnul po teto volbě...ikdyž je to už vpodstatě 2 generačni grafika....
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“