CS malo fps a gk x800gto

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
fifty
Nováček
Nováček

CS malo fps a gk x800gto

Příspěvek od fifty »

mam takovy problem s cs obcas mi bezi na malo fps max je 100 a obcas tam mam proste 70 60 50 80 takruzne mam gk X800GTO 400/700 R420 a mam na ni pridavne napajeni muze to byt i tim prijde mi to jako chvikovy pokles vykonu
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

Procesor ? Zdroj ? CS 1.5, 1.6, Source ? Ovladace ? Ten pad na 50,60,70,80 fps trva radove sekundy ? desitky sekund ? minuta ?
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
fifty
Nováček
Nováček

Příspěvek od fifty »

a64 3000+ ram 1GB cs 1,6 pada to obcas nebo treba hned kdyz to zapnu a tak oblivion bezi v poho
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

Hardware na to mas ok, jeste co zdroj, jestli nahodou pri peaku nestiha. Mne to sem tam spadne az na 20fps (CS 1.5), ale trva to fakt par vterin a stane se to zridka. Pripisoval sem to tomu ze mi na pozadi bezi dost procesu a nemam dualcore. Nez zacnes hrat zkus vse ostatni povypinat.
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Mám u 1.6 taky takový problém, prostě mám pořád 50-60fps. 9600Pro, Athlon XP 1600+, 512mb ram... Například Fear na medium detaily mi jede docela v pohodě.... Předtím na GF MX440 jsem měl u CSka normální FPS 80+.
Naposledy upravil(a) Frostys dne pon 4. čer 2007, 11:26, celkem upraveno 1 x.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

Frostys píše:Mám u 1.6 taky takový problém, prostě mám pořád 50-60fps. 9600Pro, Athlon XP 1600+, 512mb ram... Například Fear na medium detaily mi jede docela v pohodě.... Předtím na GF MX440 jsem měl u CSka normální FPS 80+.
vypni synchronizaci s monitorem..najdes to v ovladacich i v samotne hre.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

[CZ]mike píše:
Frostys píše:Mám u 1.6 taky takový problém, prostě mám pořád 50-60fps. 9600Pro, Athlon XP 1600+, 512mb ram... Například Fear na medium detaily mi jede docela v pohodě.... Předtím na GF MX440 jsem měl u CSka normální FPS 80+.
vypni synchronizaci s monitorem..najdes to v ovladacich i v samotne hre.
V ovladačích jsem bohužel na žádnou synchonizaci nenarazil... jen na jednu, ale tam šlo měnit jen +- ale On/Off nikoli. Ve hře ještě nevim, neboť ji nemám instalnutou, ale mám pak tu synchronizaci vypnout u obojeho?
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

Frostys mrkni sem. Pokud to hrajes pres Direct3D, vypni to tam. Pokud das vzdy off staci to vypnout v ovladacich, pokud zvolis predvolba aplikace musis to vypnout ve hre.
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

nastav OFF jak pod openGL i pod D3D, pokud to nepomuze tak problem bude nekde jinde. Jinak pokud mas LCD tak ti to nemusi byt prijemne..

//vim ze to naspal user nademnou ale bal jsem se ,ze byl malo vystizny a nepochopil by si to
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“