Ahoj
chtěl jsem si na rychlovku spíchnout takový infioweb v Dreamweaveru8
když jsem ale umístil obrázky tak ještě vše bylo v pohodě i při otestování v tomto programu. Ale problém nastal při přesunutí na FTP, ve Firefoxu se grafika nezobrazila a v Exploreru to ukázalo jen takové prázdné obrazce.
Jeden obrázek byl GIF a druhý JPG.
Že by si to s tím programem nerozumělo? A nebo že by já? :-)
Můžete poradit?
Díky všem.
Nezobrazování grafiky v Dreamweaveru
- systemjack
- Začátečník

-
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hod sem link na ten soubor na netu.. Vsadim svoje spinavy ponozky na to, ze tam mas cestu na tvuj disk
(popr jdes pres adresare ktere nejsou)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- sheriff.wiggum
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- systemjack
- Začátečník

-
Díky
bohužel jsem stránku odstranil. No do složek na serveru jsem to zkopíroval
tak že jsem se přihlásil přes učet a dále kopírovat a vložit. Stránku jsem vložil do adresáře WWW. No ale je zajímavé že na počítači se mi grafika zobrazí ale při zkopírování na server už ne. Stránku jsem zkopíroval přes dokumenty.
Linux server? to už si ted nepamatuju je to nejakou dobu. Ale jestli je chyba v tom jpg můžeš mi poradit jak to má být správně? :-) i když jeden z obrázků je GIF.
Děkuji za odpovědi.
i bez ponožek :-))
bohužel jsem stránku odstranil. No do složek na serveru jsem to zkopíroval
tak že jsem se přihlásil přes učet a dále kopírovat a vložit. Stránku jsem vložil do adresáře WWW. No ale je zajímavé že na počítači se mi grafika zobrazí ale při zkopírování na server už ne. Stránku jsem zkopíroval přes dokumenty.
Linux server? to už si ted nepamatuju je to nejakou dobu. Ale jestli je chyba v tom jpg můžeš mi poradit jak to má být správně? :-) i když jeden z obrázků je GIF.
Děkuji za odpovědi.
i bez ponožek :-))