Mam dost pretocenou VGA Leadtek A400TDH s cipem 6800 - jadro NV40. Kartu stastne vlastnim rok a uz od te doby ji davam zabrat - tedy modifikoval jsem si BIOS (zmenil napajeni, 2D rezim na 1,2V a 3D rezim na 1,4V a par drobnosti) pres nibitor zvysil frekvence a otevrel pipelines na 16 a jeden vertex na 5(viz popis). Nestalo se mi to poprve, uz je to asi po ctvrte (ani nevim jak to dam vzdycky zpet - proste vytahnu VGA a dam ji zpet a zkusim treba i jiny molex konektor ci ji prepnout pres DVI..) a nepravidlene, proste karta pri prepnuti do 3D rezimu (3DMARKy, hry) - vypne se monitor a nic nefunguje - kdyz restartuju PC, monitor se nerozsviti - pomuze vzdy jen vypnuti a nasledne zapnuti PC. Kdyz mi tohle zacne ma VGA delat ve 3D rezimu, dela to porad a nepomaha ani vyrazne zmensit frekvence. Treba z mych hodnot: 440 GPU a 870 PAMETI na 420 a 850 ci jeste nize.. Jo a zdroj mam taky porad stejny (ATRIX 650W model 500t) a karta to zacala delat tak po pul roce. Nechce se mi lozit znova do kejsu a zkouset ji nekolikrat vyndavat apod., prave aktualiuji napozadi aplikaci WinFox od Leadteku a mam upraveny BIOS na nizsi hodnoty, zkusim 1,3V pro 3D rezim a 1,1V (default) pro 2D rezim a uvidim co to udela - napadlo me zatim snizit ji napeti, co na to rikate vy?? Cim to muze byt?
System WinXP SP2 vsechny aktualizace, ovladace 93.71, RivaTuner na OC