Restartovani PC pri hrani

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

vikicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vikicek »

Dzin píše:
Juryy píše:dzine myslis ze je lepsi pri 1gb ram vypnout virtualni pamet?
Ne neni, jsou aplikace co ji vyžadují některe...nastav ji napevno treba 800MB nebo 1GB ale mel by si se držet tématu, jsi tu novej ale pozor na to..
tvuj post jestli má vikiček icq smažu...přistě to je brano jako OffTopic "mimo téma" a za to může byt postih...
Jo, mám icq...213-551-877
A nejsem vikiček Džine :lol:

//Dzin: člověče nauč se použivat SZ tohle být moje sekce tak bych to netrpěl...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Juryy píše:promin ale co je to to FAQ?jsem zacatecnik amoc tomuto nerozumim.a nevis kde bych sehnal ty zdroje?a co myslis tim neco odpojit jako z desky?
Zdroj Ti bude muset nekdo pujčit nebo si ho musiš koupit.
Jestli máš nejake rozširujici karty, víc Hdd nebo mechanik ale jestli tomu nerozumíš tak do toho nešahej a zkus silnejši zdroj.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Juryy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Juryy »

Nevite nekdo pls nejaky stranky na PC komponenty?
BubakB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Restartovani PC pri hrani

Příspěvek od BubakB »

Juryy píše:Zdravim mam cpu pentium 4 3,00GHZ HT.Ve windows mam teplotu kolem 44C.Jakmile zapnu hru tak mam teplotu tak 55-64C.Na cpu mam box.chladic myslite ze se vyplati investovat do noveho diky za radu.
PS:Kdyz hraju tak asi tak po 30min hrani me zacne divne piskat PC a po 10min trvani zvuku se mi restartuje cpu nevite cim to je diky moc..

//edit mhl, přesun z intelu
Vratime sa k prvemu postu....
Pentium 4 3Ghz (Socket 478/775)
Max. Teplota od 65-do 70 °C ,zalezi od presneho kusu toho ktoreho Procesora,Vyrobnemu Procesu a atd.

Teplota je na hrane,odporucil by som kupit chladic procesora.

Ono sice to nieco vydrzi (mal som v ruke Pentia 4 531 (ties 3Ghz) a maval aj 70 Stupnov,bolo to na hrane,ale islo to...)

Upozornim vsak na jedno,procesor sa neposkodi,ma technologie ktore ho pri vyzsej teplote podtaktuju alebo uplne zamrznu.

Divne piskanie bude asi odpovet nato ze sa teplota zvysi nad alarm ktory je nastaveny v nastaveni zakladnej dosky (ano,je to BIOS :wink: ) Nemusi to byt problem,moze to byt nastavene na mensie teploty...

Mam dve otazky: Aku mas Zakladnu dosku a aku Skrinu?
Co presne chladis? Urcite Zdroj a CPU budu mat chladic,a co graficka karta alebo ventilatory v Skrini,su tam nejake?
Pôvod každej chyby HW: S-T-U-D-E-Ň-Á-K!
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“