blikani LCD u notebooku
Moderátor: Don
- paciczka
- Nováček
-
blikani LCD u notebooku
asi tak pred tydnem mi zacal poblikavat LCD u myho asusu A6T (mam ho od zari), nekdy se to vubec neprojevuje a nekdy to je docela vyrazne (asi jako kdyz mate na CRT 6OHz), nevite cim to muze byt?
Asus A6T - Turion X2 TL52, GeForce Go7600, 2GB RAM, Seagate 120GB/5.2
- xampik
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: blikani LCD u notebooku
cau,mam asus A6M , v podstatemame stejny model (stejna rada) , upresni blikani.Jinak zkuz se poptat na www.notebook.cz tam na jejich foru je to specializovane primo na Asus , (pro pctuning.cz se omlouvam ale oni tam maji special forum tak kdyztak nemazat pls).Blikani muze zpusovat spatne podsviceni,pri jakem podsviceni to blika ?paciczka píše:asi tak pred tydnem mi zacal poblikavat LCD u myho asusu A6T (mam ho od zari), nekdy se to vubec neprojevuje a nekdy to je docela vyrazne (asi jako kdyz mate na CRT 6OHz), nevite cim to muze byt?
- paciczka
- Nováček
-
Re: blikani LCD u notebooku
zatim se to projevuje nepravidelne a vsiml sem si toho jenom parkrat, vetsinou pouzivam podsviceni naplno, zkusim ho snizot tak o dva tri stupne a sledovat jestli se to zase projevi, to blikani bych popsal asi tak jako kdyz se rychle snizuje a zvysuje jas displaye, a jeste jsem si vsimnul ze to viko se dost zahriva v miste, kde je logo asusu (nad tema tlacitkama pro zapinani), dela ti to taky?xampik píše:cau,mam asus A6M , v podstatemame stejny model (stejna rada) , upresni blikani.Jinak zkuz se poptat na www.notebook.cz tam na jejich foru je to specializovane primo na Asus , (pro pctuning.cz se omlouvam ale oni tam maji special forum tak kdyztak nemazat pls).Blikani muze zpusovat spatne podsviceni,pri jakem podsviceni to blika ?paciczka píše:asi tak pred tydnem mi zacal poblikavat LCD u myho asusu A6T (mam ho od zari), nekdy se to vubec neprojevuje a nekdy to je docela vyrazne (asi jako kdyz mate na CRT 6OHz), nevite cim to muze byt?
Asus A6T - Turion X2 TL52, GeForce Go7600, 2GB RAM, Seagate 120GB/5.2
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: