Edius

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
joe1
Nováček
Nováček

Edius

Příspěvek od joe1 »

prosim o radu dufam ze niekto uz nieco podobne riesil...
pouzivam na strih videa Edius 3.6 ked som menil dosku procak a grafiku(Pentium D 2.66MHz, Asus P5PL2 a grafika gainward 7300GT) tak asi koli grafickej karte ked spustim Edius tak pri prepinani medzi prispevkovym oknom a medzi casovou osou vzdy to opacne okno scervenie stmavne a skriklavie....skusal som asi vsetky nastavenia grafiky....single display...clone...dual wiev a stale to iste....dakujem
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Edius

Příspěvek od Dzin »

joe1 píše:prosim o radu dufam ze niekto uz nieco podobne riesil...
pouzivam na strih videa Edius 3.6 ked som menil dosku procak a grafiku(Pentium D 2.66MHz, Asus P5PL2 a grafika gainward 7300GT) tak asi koli grafickej karte ked spustim Edius tak pri prepinani medzi prispevkovym oknom a medzi casovou osou vzdy to opacne okno scervenie stmavne a skriklavie....skusal som asi vsetky nastavenia grafiky....single display...clone...dual wiev a stale to iste....dakujem
Co drivery? Co reinstal Edius?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
joe1
Nováček
Nováček

Příspěvek od joe1 »

skusal som reinstal driverov potom som stiahol nove a potom som preinstaloval edius....uz fakt neviem...videl som Edius bezat na dvoch notebookoch a asi piatich compoch a toto je jediny pripad...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“