DFI LanParty UT ICFX3200-T2R/G (775, RD600 + SB600)
Moderátor: Eddward
- Twitch
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Twitch
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- Twitch
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
na to se vy*er, ti dva co ji maji maji predprodukcni vzorek starej ROK! Vubec si tech testu nevsimej a pockej az jednou mozna dorazi do CR a nekdo ji vyzkousi ...Twitch píše:Už jsem ho našel ve vyhledávači, ty stránky znám, jen mě to hned netrklo, ale kdyby jsi napsal xtremesystems a né XS,tak bych věděl, ale i tak ti děkuji
- Twitch
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Twitch
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
vyhoda neni zadna po strance funkcnosti ale nejvetsi vzhoda je ze nejsou kolem socketu zadny kondenzatory a civky, tudiz je tam vice mista na chladice ... to je cely ...h4__ píše:heled, OBRe, jaka je vyhoda digitalniho PWM, nebo jaky je rozdil oproti normalnimu??
PS. vsili jste si jak se deska v beta verzi a ve finani zmenila ...
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- X3ME
- Začátečník

-
Ja jsem zvedav na tu DFI LanParty s chipsetem 680i. Nevite o ni nejake info a kdy vyjde?
MB: Gigabyte X58 Extreme, CPU: Intel Core i7 920@3.6, RAM: 6GB DDR III OCZ Reaper 1866, VGA: BFG GTX 280, HDD: OCZ Vertex Turbo 120 GB system, HDD 750+1500 GB, LG BRay HDvideo, PSU: Seasonic X-750, Case: CoolerMaster Mystique 632 Alu Silver + 2 x Noctua NF-S12 case fans, Monitors: 19'' LG 1970HR-BF + 19" Philips P7, Creative Gigaworks T40, Logitech G11 + G5
Water cooling: Laing DDC-1RT Plus 18W + Alphacool top + Alphacool expansion top, Alphacool NexXxos Extreme III rad, 3 x Scythe SlipStream 120 custom LED, CPU block Thermaright XWB-1, D-tek FuZion GFX 2 + Unisink GF2xx, Cape Coolplex 25 + lighting module...etc....
Water cooling: Laing DDC-1RT Plus 18W + Alphacool top + Alphacool expansion top, Alphacool NexXxos Extreme III rad, 3 x Scythe SlipStream 120 custom LED, CPU block Thermaright XWB-1, D-tek FuZion GFX 2 + Unisink GF2xx, Cape Coolplex 25 + lighting module...etc....
- Igoreso
- Moderátor

-
- Kontaktovat uživatele:
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Igoreso
- Moderátor

-
- Kontaktovat uživatele:
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- LuBr1CanT
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ty vogo to jsi mě tedy dostal. Hele sou to věci, které může spravit nový bios a nebo je ta deska prostě průser a nikdy nebude na urovni N-68Oi ? Vidíš v ní potenciál, nebo fakt nekupovat? Já si jí mam totiž jít zítra vyzvednoutOBR píše:Ta deska je velike zklamani .... po vykonove strance je to bida, pretaktovani je bomba ale ten vykon ... nevim nevim, kral tahle deska nebude ... pockejte na pondeli, recenzi uz smolim ...
Procesor: E6600 2.4@3.6 C2D, Deska: Asus Strike N680i, Graf. karta: ASUS 8800GTX PCI-ex, Memory: 2*1024MB Corsair Dominator 1146Mhz, HDD: WD Raptor 150 GB S-ATA, Seagate 300GB S-ATA, DVD-RW NEC 4550A, Case: Coolermaster Stacker Tower RC-831 , Zdroj:Enermax Liberty 620W, CRT: 19" IIYAMA HM903DT
- Igoreso
- Moderátor

-
- Kontaktovat uživatele:
Zkus jak se chova pri zapojeni vsech SATA + IDE portu.. mechanikama a HDD... treba u cipsetu Intel je to bida... mam 6HDD a 3mechaniky a nejradsi bych tu desku rozslapal... jo a mam Gigabyte GA-965P-DQ6 a o problemech uz jsem tady nekde psal...OBR píše:Ta deska je velike zklamani .... po vykonove strance je to bida, pretaktovani je bomba ale ten vykon ... nevim nevim, kral tahle deska nebude ... pockejte na pondeli, recenzi uz smolim ...