Přerušení předních repro zapojením front panelu

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
stamgi
Nováček
Nováček

Přerušení předních repro zapojením front panelu

Příspěvek od stamgi »

ahoj mám drobný dotaz...

...týká se základní desky ASUS M2N-E a jde o přerušení reprodukce zvuku z předních repro připojených přímo ze zvukovky, při zasunutí sluchátek do front panelu na keysu.

uvedu příklad: Poslouchám hudbu z reprobeden a rozhodnu se nasadit sluchátka, které sice začnou hrát, ale výstup ze zvukovky, tedy do reprobeden se tím nedeaktivuje. Nevím jestli to není standartní, ale kdysi jsem vlastnil desku ASUS A7N8X DeLUXE a ta fungovala tak jak jsem pospsal. Tedy při zasunutí sluchátek do front panelu se deaktivoval výstup na repro zapojené přímo ze zvukovky.

Front panel je zapojen správně, kabílky jsou OK, prostě vše se chová tak jak má, až na to přerušení sluchátky.

Kdyby někdo mohl helpnout nějakou užitečnou radou, moc by mě potěšil :)

PS: kodek AC97 a software SOUNDMAX
Jafido
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jafido »

Zalezi na typu zvukovky, u nekterych to nastavit jde tak jak chces, ale moje zkusenost je spise takova, ze to vetsinou hraje pouze a jen oboje zaraz.
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,3072MB DDR400 ( 2.5-3-3-8 ),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
stamgi
Nováček
Nováček

Příspěvek od stamgi »

Jafido píše:Zalezi na typu zvukovky, u nekterych to nastavit jde tak jak chces, ale moje zkusenost je spise takova, ze to vetsinou hraje pouze a jen oboje zaraz.
Toho sem se bal :(
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“