IE7 pro WXP SP2 Czech

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

IE7 pro WXP SP2 Czech

Příspěvek od Shit »

Kód: Vybrat vše

http://download.microsoft.com/download/6/c/9/6c933e30-c659-438e-9bc0-6e050e329d14/IE7-WindowsXP-x86-csy.exe

:)
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

To je něco srašného.Za 15 min šel ven a stará dobrá 6.Fuj už nikdy ne.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

krizovka píše:To je něco srašného.Za 15 min šel ven a stará dobrá 6.Fuj už nikdy ne.
Spíš FF nebo Opera, ale oproti IE6 je to o chloupek lepší... :)
TTK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TTK »

Nemyslím že je až tak špatnej. Jde o zvyk, používám 2 den a zatím spokojenost. Pokud se dobře nastaví tak nevidím proč ho nepoužívat.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no, jediný co k tomuhle můžu říct je, že to funguje. bohužel layout asi vymýšlel masochista, protože dát tlačítko STOP a RELOAD doprava vedle adresního řádku je vážně šílenost :roll:
ignorelist: kremrole a dezoláti
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

mně přijde uplne stejny, jako ta předchozi šestka.., akorat ho graficky zpitvořily, a přidaly mu par drobnosti, které měla uš nějaka prvni verze mozilly., takže vcelku a v podstatě zbytečnost.., Jěště že jde odinstalovat.
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
TTK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TTK »

Já jsem ho v PC nechal. Zkusím si na něj zvyknout. Jadiný co mě se.e je ten Panel nabídek pod adresnim řádkem. Kurňa proč ho nedali nahoru jako je všude ? A možnost ho prohodit jsem nenašel.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

http://www.ie7pro.com/

Obrázek

celkem bych doporučil nainstalovat uživatelům IE7, obsahuje mimo jiné myší gesta a blokovač reklam
ignorelist: kremrole a dezoláti
piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piXar »

ITspot.cz - nejen seriózní blog o IT a Internetu.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“