úprava biosu
Moderátor: Eddward
- koudydoudy
- Nováček

-
úprava biosu
čaute,chtěl bych poradit...mám novou desku asus s chipsetem 865.nebyla ani moc levná,no každopádně v biosu chybí položky jako zvyšování FSB a pod.prostě to tam schválně nedali!přitom mám velmi dobře taktovatelné cpu,ale nemůžu mu přidat ani 1Hz.existuje nějaký program,ve kterém si upravím bios a pak si ho flashnu na desku??na grafice jsem to dělal,upravil jsem si frekvence,napěti i časování pamětí......dík.
- Fifi
- Středně pokročilý

- koudydoudy
- Nováček

-
- Bartek
- Začátečník

No upravit Bios desky nejde jen tak lechce jak na grafice. Jedině že bys někde našel modlej bios. A udělal si aktualizaci biosu? Kdyby nic tak použí ClockGen z kterým přetaktuješ z windowsu.
Naposledy upravil(a) Bartek dne stř 24. led 2007, 09:27, celkem upraveno 1 x.
CPU: C2D E6300 1800@2800+AC Frezzer MB: GIGABYTE P965 DS-4 RAM: Geily 2x512MB@NonOC GK: ATi Radeon X1900XT 512MB+AC S1
- koudydoudy
- Nováček

-
- Bartek
- Začátečník

- Fifi
- Středně pokročilý

- koudydoudy
- Nováček

-
ramky mám 100 %.zdroj taky dobrý.grafiku mám nx7800gs.prostě ta deska je na hovn....potřeboval jsem novou desku s agp a prostě nic nejde sehnat,to už je třetí,co mám za 14 dnů!!prvni asuska s chipsetem via dělala psí kusy,pak msi-nešlo čidlo cpu,teď mám tady tuto,jede v pohodě,ale taktovat nejde....bios jsem flashnul hned,jak jse ji koupil,tady asi nepomůže ani svěcená voda.no,kdyby vás něco napadlo.......budu rád.
- koudydoudy
- Nováček

-