Sdileni ADSL pripojeni - Linksys WAG54GS
Moderátor: Don
- dobry_den
- Nováček

-
Sdileni ADSL pripojeni - Linksys WAG54GS
Jsem pripojen k internetu pres Internet Express od O2. Rad bych toto pripojeni sdilel mezi pocitaci u nas v domacnosti (cca 2 desktopy + 3 notebooky). Desktopy by byly do site pripojene pres kabely, notebooky pres wifi. Celkem se mi libi Linksys WAG54GS, Wireless ADSL2+ Gateway, SpeedB - myslim, ze mi vydrzi celkem dlouho; i prip. prechod na ADSL2+ technologii.. Co rikate, je to vhodne zarizeni pro tento pripad?
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- dobry_den
- Nováček

-
tak jsem si tento router/modem/gateway poridil, avsak mam problemy s pripojenim k internetu. dioda "DSL" sviti zelene, coz znamena, ze dsl linka je v pohode.. nedari se mi vsak pripojit k internetu, kdykoliv zmacknu v setupu connect, jen se stranka znovu nacte a k internetu se nepripojim.
v priloze davam par screenschotu ze setupu, nevite, kde by mohla byt chyba?
1
2
3
v priloze davam par screenschotu ze setupu, nevite, kde by mohla byt chyba?
1
2
3
Naposledy upravil(a) dobry_den dne stř 24. led 2007, 12:18, celkem upraveno 1 x.
- dobry_den
- Nováček

-
- Ondrej1
- Začátečník

-
Chyba může být leckde. V první fázi bych ověřil u techsupportu Telefonicy
1. Že se používá skutečně PPPoE a ne PPPoA. Telefonica používá historicky obojí. Viz http://www.cz.o2.com/internetexpres/cz/pppoe/index.html
2. Nejsem si jist Multiplexing LLC, rovněž stojí za dotaz
3. Ověřit, že je správně zapsané jméno a heslo. Specielně zkontrolovat CapsLock, NumLock a nastavení klávesnice.
4. Pokud tam jsou někde logy, zkusit se podívat do nich.
1. Že se používá skutečně PPPoE a ne PPPoA. Telefonica používá historicky obojí. Viz http://www.cz.o2.com/internetexpres/cz/pppoe/index.html
2. Nejsem si jist Multiplexing LLC, rovněž stojí za dotaz
3. Ověřit, že je správně zapsané jméno a heslo. Specielně zkontrolovat CapsLock, NumLock a nastavení klávesnice.
4. Pokud tam jsou někde logy, zkusit se podívat do nich.
- dobry_den
- Nováček

-
- Bajgy
- Středně pokročilý

- dobry_den
- Nováček

-
- dobry_den
- Nováček

-
- Bajgy