Vodny píše:Jináč jak platíte WoW? kartou bo kupónama?
Kupuju si kupony. Sice tech 900Kc na dva mesice je dost, ale pro me je to tak jednodussi. Blizzard nepodporuje Paypal, a dokud nebude, tak to budu platit takto.
Jinak co se tyce BC, tak uz se moc tesim, mam to nainstalovane od 16.1., ale zatim jsem v Outlandu nebyl....protoze jeste nejsem 58lvl.
Vcera jsem udelal 57, takze do stredy snad se zadari a konecne se tam dostanu. Hlavne se tesim na dalsi level mangle :-d a pak jak natrenuju leatherwork a skinning nad 300. A samozrejme pak na level 68 a flight form, Druid je proste cool
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
kaimaster píše:
tak to bys ji mel mit, ja ji mam od zari, na obrazku je morska vlna.
To já tam mám nějakýho týpka na lodi nebo raftu nevim na čem tam sedí. Hele a když to platíš musíš to Blizzardu nějak povolit? Mám na mysli jako že ti přijde něco jestli si to můžou vzít nebo jestli jim to Spořka vydá bez tvýho vědomí. Rád bych to měl tak trochu pod kontrolou protože jestli to půjde tak bych to platil víc lidem chtěl bych to mít nějak pojištěný dokud mi to nedaj.
no nějakej limit, jako inkaso tam musíš mít, ja jsem nahlásil pětikilo, při žádosti o kartu.
To si delas prdel s temi citacemi nebo jsi proste tak liny a nezkracujes je?
Tvuj prispevek na jeden radek je kvuli tomu na pul stranky!!!!!
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Moje představa je taková že bych každou platbu musel schválit a našel jsem na stránkách Spořky že to asi jde pomocí SMS takže se jich tam na to někdy v blízký době dojdu optata
PC pro zábavu: CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
ByzaX píše:Ehm... neexistuje nahodou nieco ako skusobna napr. 1 dnova verzia, kde si clovek moze pred kupou trosku osahat gamesku?
jasny, existuje 10-denni Guset Pass....jestli mas zajem jeden se mi tu vali z BC tak ti ten kod klidne poslu....napis kdyztak PM
Butch: coze? Druid bude mit flight form ? tak je husty nevis nahodou jestli bude mit i warlock nejakyho summon flight mounta ? Jinak je to sice super, ale pocitam, ze to nebude vubec jednoduchy, podle me to bude sakra tezkej Q. Pamatuju si kdyz kamarad delal Q s lockem prave na dreadsteeda...delal to tejden a stalo ho to asi 500g
ja ho mel za nakych 200g, chce to jen mit znamosti
kazdopadne ty dropy v outlandech jsou brutalni. genialni tah blizzardu jak ke hre dostat zpet stare hrace ci nove kteri nemeli sanci na BWL a podobne. kamarad co mel tier2 epic set uz beha v zelenejch/modrejch vecech z outlandu . no jste ze za tejden vyjde saga of vanguard jinak by ve me navrat k wowu zacal hlodat i pres to ze jsem svuj epic equip pred opustenim hry disenchantnul a prachy dal kamaradum
kazdopadne ty dropy v outlandech jsou brutalni....
Dneska se tam uz snad podivam Jo je fakt ze treba zeleny item armor chest leather s 203 armor a 57 stamina, vubec neni spatnej ..koupil jsem to vcera pres AH, a jeden level si na to jeste pockam. Pro medveda jak usite
i ostatni zelene veci kolem 60 lvl jsou dost good. ale padaji jak jsi napsal, pouze v outlandu.
Skoda ze je ten stredecni down mam chvilku casu si zahrat pred praci .... Jinak uz jste videli rewardy z areny ? fakt mazec, videl jsem jen Gladiator's Staff nebo jak se to jmenovalo a je to fakt brutal vc. vzhledu....
ByzaX píše:este jeden zaciatocnicky dodatz : ktore servre maju asi najviac CZ/SK hracov?
Z PvP pravděpodobně DrakThul, hodně lidí zůstalo i na ShadowMoonu. Z non PvP nevím přesně, hodně lidí (pár stovek) hrálo na Bloodhoofu, dokud jsem tam byl. Teď byla ale nějaká migrace, tak nevím jestli neodešli
Matias píše:nemate nekdo prehled vo tom kdy budou game time kupony? byl jsem ve dvou kramech a nikde nic asi pozadam nekoho s kreditkou....
V JRC je maji normalne skladem. Zkus tam zavolat a uvidis.
ByzaX píše:este jeden zaciatocnicky dodatz : ktore servre maju asi najviac CZ/SK hracov?
Ja treba hraju na Frostmane a je tam cela cesko-slovenska guilda Supreme.
Matias píše:na internetu je maj skladem ale kdyz jsem tam prisel osobne tak my rekli ze je nemaj ze distibutor jim je jeste nedodal
Aha, mozna kvuli bc zacali ted hrat i vsichni co uz wow opustili a vyprodali zasoby. Mno ten Outland je docela mazec. Nove potvory a mraky novych itemu, super desing...a hlavne moznost expit do 70 lvl. Coz lze i na standardnich svetadilech, ale bez BC ne
Co myslite ze je nejlepsi PVP class? Ja sice hraju za druida(zatim feral build), ale myslim si ze nejlepsi je Warlock. Jeho dotky me muzou vyridit za 10 sekund, ze stihnu sotva healnout . Kamos co za nej hraje dal v pohode najednou tri hordaky(huntera, warra a shamana myslim) se stejnym levelem.
Na blizko nema warlock moc sanci, ale kdyz me nekde sejme kdyz bezim nebo jsem od nej dal, tak se moc nechytam.
Tak jestli dal sam tři hordáky tak měl haluz na lamy.
Warlock je Imba a v rukou dobryho hrace nadela hodne paseky, ale tohle fakt neni normalni. Jak to jako udelal? Kdyz uz by fearnl treba toho shamana, tak s tim warrem by nehnul. Death coil je na par vterin a hunter jako co? Btw. Nebyli AFK?
No warlock ma hlavne vsemi hraci nenavidenou schopnost fear (nevim jak se to pise) takze podobu kdy ho mas na sobe hozenej nemuzes vubec nic a zaroven na tebe nahaze dalsi kouzla takze nemas vubec sanci neco udelat, po tom velkym patchi si polepsil hlavne hunter ale vzdycky vyhra zalezi na schopnostech hrace