GeForce 7950 GT malý výkon
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- DAVEmon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
GeForce 7950 GT malý výkon
nazdárek, koupil jsem si nový počítač a dle mého názoru dost silný, ale to co sem viděl mě překvapilo. Když hraju v CoD 2 nějakou mapu tak mi hrozně kolísají fps . Jednou mám 180 a podruhé zase 90 a také se mi zdá, že ta grafická karta jede jakoby na poloviční výkon, jelikož mám zkušenosti s tím, že by měla mít i 333 stálých a tak nevím proč to dělá. Prosím pomozte
- RainMakeR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
napiš sem ostatní hardware v pc
na jaky hraješ rozlišeni? zapni si direx7 v nastaveni u grafiky ve hře.vypni sync every frame.detaily dej na low nebo normal.vypni AA a AF.textury dej na bilinear.
na jaky hraješ rozlišeni? zapni si direx7 v nastaveni u grafiky ve hře.vypni sync every frame.detaily dej na low nebo normal.vypni AA a AF.textury dej na bilinear.
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
- DAVEmon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No tak sestava je taková
Základní deska:Asus M2N-E
Procesor: AMD Athlon64/AM2 X2 4200+ (box)
Skříň+zdroj: KME CX-Y662, 400W - Black, 15cm fan
Pamět: Kingston 1GB DDR2/750, CL4, HyperX
GK: Leadtek WF PX7950GTEX Extreme HDTV, 512MB
pevný disk: Samsung SP2014N, 200GB
čtečku a disketovku nebo mechaniku snad uvádět nemusím
Základní deska:Asus M2N-E
Procesor: AMD Athlon64/AM2 X2 4200+ (box)
Skříň+zdroj: KME CX-Y662, 400W - Black, 15cm fan
Pamět: Kingston 1GB DDR2/750, CL4, HyperX
GK: Leadtek WF PX7950GTEX Extreme HDTV, 512MB
pevný disk: Samsung SP2014N, 200GB
čtečku a disketovku nebo mechaniku snad uvádět nemusím
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ten zdroj vyhod ze skrine driv, nez vyhori a vezme s sebou desku a CPU a GPU
kup neco jako 450W enermax
kup neco jako 450W enermax
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Kollda
- Začátečník

-
- greckyn
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Kollda
- Začátečník

-
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2cu:
AMD Ahlton 4200+ si s tou grafarnou bdue zrat a kdyz bychom vzali ze bezpecne z 400W KME je bezpecne odebirat rekneme 300W tak.. Tak to je malo

AMD Ahlton 4200+ si s tou grafarnou bdue zrat a kdyz bychom vzali ze bezpecne z 400W KME je bezpecne odebirat rekneme 300W tak.. Tak to je malo
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
OndraSter: mels nekdy v ruce neco s jadrem g71? Celkem pochybuji. Tyhle grafiky nemaj nikterak vysokou spotrebu a jsou pomerne nenarocne i na 12v vetev.
Ta sestava se do 300w spotreby vleze pomerne lehce
Krom toho pise ze kupoval novej pocitac, predpokaldam ze tedy celek, je blbost neco menit kdyz na to ma dva roky zaruku a primo demence je mu radit enermaxe 450w kdyz mu tuhle sestavu levou zadni utahne aj fortron 400w za cca polovinu ceny...
Ta sestava se do 300w spotreby vleze pomerne lehce
Krom toho pise ze kupoval novej pocitac, predpokaldam ze tedy celek, je blbost neco menit kdyz na to ma dva roky zaruku a primo demence je mu radit enermaxe 450w kdyz mu tuhle sestavu levou zadni utahne aj fortron 400w za cca polovinu ceny...
0118 999 881 999 119 7253
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
GeForce 7xx jsou opravdu nezrave karty, kdyz porovname z ATi.
Tva sestava bude mit spotrebu cca 250W a to jeste hodne zaokrouhluju nahoru.
Ten zdroj neni nic moc, ale staci.. Taky bych ale radeji investoval do kvalitniho zdroje.. Lidi porad nechapou, ze nekvalitnio zdroj muze byt pricinou nestabilniho pocitacu, ci dokonce nebezpeci pro hardware..
Fortron = kvalita, za rozumny peniz v nasich koncinach..
Jinak k tematu. Me se ten vykon zda byt OK. Pokud chces vyssi honoty fps, prepni si v menu hry graficke zobrazeni do DirectX 7.0, misto DirectX 9.0
Jinak ja myslim, ze i 90 fps, jako minimalni hodnota je velice slusna.. Vyborna hratelnost bez omezeni se pocita od 60 fps vys.. Takze ja bych to nechal tak jak to je.. Nekdy si musim nainstalovat CoD a dostat fps na hranici 333fps. Abych zjistil proc je to tak dulezite. Uz parkrat jsem totiz narazil zrejme na progamery, kteri mi tvrdili, ze jak nemas 500fps, Tak se vubec neda hrat
Ten zdroj neni nic moc, ale staci.. Taky bych ale radeji investoval do kvalitniho zdroje.. Lidi porad nechapou, ze nekvalitnio zdroj muze byt pricinou nestabilniho pocitacu, ci dokonce nebezpeci pro hardware..
Jinak k tematu. Me se ten vykon zda byt OK. Pokud chces vyssi honoty fps, prepni si v menu hry graficke zobrazeni do DirectX 7.0, misto DirectX 9.0
Jinak ja myslim, ze i 90 fps, jako minimalni hodnota je velice slusna.. Vyborna hratelnost bez omezeni se pocita od 60 fps vys.. Takze ja bych to nechal tak jak to je.. Nekdy si musim nainstalovat CoD a dostat fps na hranici 333fps. Abych zjistil proc je to tak dulezite. Uz parkrat jsem totiz narazil zrejme na progamery, kteri mi tvrdili, ze jak nemas 500fps, Tak se vubec neda hrat
- DAVEmon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
v CoD 2 to tak je, ale tedka je už těch 500 fps zakázané, limit je 250Palec123 píše:GeForce 7xx jsou opravdu nezrave karty, kdyz porovname z ATi.
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

ProGayming bych tady neřešil, takže diskuse na téma, jestli je blbost hrát na plný detaily po netu cokoliv a stejně tak jakej je limit pro CoD2, je docela OT.
Ad problém - nenapíšeš v jakém nastavení hraješ, nenapíšeš výsledky z ostatních aplikací (aspoň benchamarků) aby se zjistilo zda je domnělý problém jenom v CoD2 a nebo celkově.
Co na to říct ?
Ad problém - nenapíšeš v jakém nastavení hraješ, nenapíšeš výsledky z ostatních aplikací (aspoň benchamarků) aby se zjistilo zda je domnělý problém jenom v CoD2 a nebo celkově.
Co na to říct ?
Goldnoob team proud member!
- DAVEmon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- DAVEmon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- phz^
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
a naco ti sou v MP plny detaily ?DAVEmon píše:Thellwin píše:Výkon v Marku vzhledem k sestavě vypadá ok. Výkon v CoD2 se mi taky zdá normální. Jak už bylo napsáno, pokud chceš víc FPS tak si přepni z DX9 na DX7. Imho v tomto případě neexistuje žádný problém
Myslíš si, že sem snad tak blbý a hraju na DX9? , ne tohle je výkon na DX7