spomaleny net a zamrzava
Moderátor: Don
- BraX
- Nováček

-
spomaleny net a zamrzava
zdravim, mam adsl od telecomu, a asi posledni 2 dny se mi stava ze nahodne zamrzne net, ale proste k internetu sem pripojenej ale nenabihaj stranky nic....tak musim restart pc protoze kdyz to zamrzne takl nejde ani odpojit od netu.A taky mam celkem o dost pomalejsi net, ale jak sem si procital ruzny fora tak lidi co maj pripojeni od telecomu maj podobny problemy....Ale to s tim zamrzavanim se mi moc nezda, mam ten net asi pul roku a zaclo to delat posledni 2 dny.Otestoval jsem pc avastem, spybot, adaware, poslal hijack log a nic....FW mam kerio.A jeste provedl test bezpecnosti a tam zakazal asi 2 porty co byly otevreny.Prosim o rady...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: spomaleny net a zamrzava
Zavolej na technickou podporu a nch si to otestovat.BraX píše:zdravim, mam adsl od telecomu, a asi posledni 2 dny se mi stava ze nahodne zamrzne net, ale proste k internetu sem pripojenej ale nenabihaj stranky nic....tak musim restart pc protoze kdyz to zamrzne takl nejde ani odpojit od netu.A taky mam celkem o dost pomalejsi net, ale jak sem si procital ruzny fora tak lidi co maj pripojeni od telecomu maj podobny problemy....Ale to s tim zamrzavanim se mi moc nezda, mam ten net asi pul roku a zaclo to delat posledni 2 dny.Otestoval jsem pc avastem, spybot, adaware, poslal hijack log a nic....FW mam kerio.A jeste provedl test bezpecnosti a tam zakazal asi 2 porty co byly otevreny.Prosim o rady...
- martin.ol
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Telekomácký ADSL má omezení dat http://www.cz.o2.com/internetexpres/cz/ ... ost_sluzbyBraX píše:...A taky mam celkem o dost pomalejsi net...
Otázka: Uplatňuje se u služby O2 Internet Expres Fair User Policy (FUP)?
Odpověď: Ano....
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home