Jak bootovat ze sítě?
Moderátor: Don
- mikiswam
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Jak bootovat ze sítě?
Zdravím zajímalo by mě jak mužu bootovat ze sítě? Mám noutbuka tableta a nema CDROM ale lze bootovat ze sítě jenže nevím co ktomu je potřeba. Snad už na všech deskách je možnost boot z LAN, ale zajímalo by mě kolik lidí vůbec ví co dál. Samo se to nenabootuje z druheho kompu kde jede windows tak jak? 
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
pokud Ti jde o instalaci systému ze sítě, tak věz že:
buď potřebuješ: infrastrukturu (DNS, DHCP, Windows Server)
nebo: Unattended (http://unattended.sourceforge.net/) obávám se, že ani tady se bez serveru (Windows nebo UNIX) neobejdeš
buď potřebuješ: infrastrukturu (DNS, DHCP, Windows Server)
nebo: Unattended (http://unattended.sourceforge.net/) obávám se, že ani tady se bez serveru (Windows nebo UNIX) neobejdeš
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- mikiswam
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
asi tak, je možné že se dá nějak nabastlit bootování z image někde na síti, ale asi ne woken, tohle už je vyšší dívčí, to jedině google a good luckmikiswam píše:aha tak díky. tak ta volba Boot z LAN pro normalniho domaciho uživatele asi nemá žádný význam
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- [CZ]Airwolf[OC]
- Začátečník

-
i Wokna jdou i Wokna...FELacke studovny jedou na bezdiskovych stanicich na WinXP...pavel.minarik píše:asi tak, je možné že se dá nějak nabastlit bootování z image někde na síti, ale asi ne woken, tohle už je vyšší dívčí, to jedině google a good luckmikiswam píše:aha tak díky. tak ta volba Boot z LAN pro normalniho domaciho uživatele asi nemá žádný význam
- Bajgy
- Středně pokročilý

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: