Konverze a spojení 2 poškozených MPEG videí

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Konverze a spojení 2 poškozených MPEG videí

Příspěvek od Trinom »

Situace je takováto: mám na 2 velmi starých CD film (Pátý Element). CD jsou velmi špatně čitelná, takže jsem si vytvořil na nejlepší mechanice, co jsem sehnal, ccd obraz, který jsem následně namountoval CloneDrivem. První část je čitelná do cca 90%, pak už jsou chyby (a zas kus čitelný), 2. část má chyby už někde zhruba ve čtvrtině souboru. Konvertor (SUPER) soubor zpracuje jen po chybu, dál už ne. VDMod soubor ani nenačte. Jde o MPEG1.

PS: Kdyby někdo měl tento film například na DVD nebo jako já na 2CD, napište mi prosím.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Stáhni si to z torentu tam to je...
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Radši bych si to spravil, na torrent bývají, co tak vím, filmy v mizerný kvalitě. A snad to nebudem řešit přes warez :) Mě šlo o to, že kdyby to někdo měl, aby mi napsal SZ, že by mi případně vystřihl těch pár sekund, co mi budou chybět...
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Trinom píše:Radši bych si to spravil, na torrent bývají, co tak vím, filmy v mizerný kvalitě. A snad to nebudem řešit přes warez :) Mě šlo o to, že kdyby to někdo měl, aby mi napsal SZ, že by mi případně vystřihl těch pár sekund, co mi budou chybět...
POkud ti to nekdo vystříhne tech pra sekund tak to musi mit stejne rozlišeni a bitrate asi to budes muset jinak konvertovat znovu..... jednoduši je to splacat dohromady pres VIrtualdubmod a pak z toho udelat DivX..
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Dzin píše:...jednoduši je to splacat dohromady pres VIrtualdubmod a pak z toho udelat DivX..
Jenže VD(Mod) to nenačte :sad:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Trinom píše:
Dzin píše:...jednoduši je to splacat dohromady pres VIrtualdubmod a pak z toho udelat DivX..
Jenže VD(Mod) to nenačte :sad:
VD ne usiš použít Virtualdubmod ten umi mpeg! VD ten ne...
Nebo to hodit do Pinnacle a vystřihat...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“