Situace je takováto: mám na 2 velmi starých CD film (Pátý Element). CD jsou velmi špatně čitelná, takže jsem si vytvořil na nejlepší mechanice, co jsem sehnal, ccd obraz, který jsem následně namountoval CloneDrivem. První část je čitelná do cca 90%, pak už jsou chyby (a zas kus čitelný), 2. část má chyby už někde zhruba ve čtvrtině souboru. Konvertor (SUPER) soubor zpracuje jen po chybu, dál už ne. VDMod soubor ani nenačte. Jde o MPEG1.
PS: Kdyby někdo měl tento film například na DVD nebo jako já na 2CD, napište mi prosím.
Konverze a spojení 2 poškozených MPEG videí
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Konverze a spojení 2 poškozených MPEG videí
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- Lojza
- Začátečník

- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Radši bych si to spravil, na torrent bývají, co tak vím, filmy v mizerný kvalitě. A snad to nebudem řešit přes warez
Mě šlo o to, že kdyby to někdo měl, aby mi napsal SZ, že by mi případně vystřihl těch pár sekund, co mi budou chybět...
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
POkud ti to nekdo vystříhne tech pra sekund tak to musi mit stejne rozlišeni a bitrate asi to budes muset jinak konvertovat znovu..... jednoduši je to splacat dohromady pres VIrtualdubmod a pak z toho udelat DivX..Trinom píše:Radši bych si to spravil, na torrent bývají, co tak vím, filmy v mizerný kvalitě. A snad to nebudem řešit přes warezMě šlo o to, že kdyby to někdo měl, aby mi napsal SZ, že by mi případně vystřihl těch pár sekund, co mi budou chybět...
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: