Co to je za otazku?bontik píše:........ted to teda mam na 216x9=1950 teplota nezatizen= 30°C kolik myslite ze tomu muzu nandat?
Cte tady vubec nekdo FAQ?
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Jo,jasně,nejsem LAMA we...ale jestli jsi to četl (spíš neEfineSS píše: 2 Behemot: Jaky by mel byt rozdil? Jestli si taktoval ve Phoenix BIOSu, pujde to i v AMI BIOSu.. Mel jsem desky jak s tim tak s druhym BIOSem a nemel jsem vubec zadne problemy - je to prakticky stejne, jen jinak poskladane, v nekterych pripadech trosku odlisne pojmenovane, ale vyznam stejny.. Jestli narazis na nejaky konkretni problem, tak ho sem napis..

možná by ti mohl pomoc prográmek AMIBCP75 ... přes něj se dá amibios upravitBehemot píše:... Tak mě zajímá jestli v AMIBIOSu je nějaký tajný menu (nepřišel sem na to) či jestli se to dá odemknout anebo jestli to mám vzdát bo na tédle desce (s tímdle CPU) prostě taktovat nemůžu.

Díky. To mám rád...jasná a přímá odpověďtovr1203 píše:možná by ti mohl pomoc prográmek AMIBCP75 ... přes něj se dá amibios upravitBehemot píše:... Tak mě zajímá jestli v AMIBIOSu je nějaký tajný menu (nepřišel sem na to) či jestli se to dá odemknout anebo jestli to mám vzdát bo na tédle desce (s tímdle CPU) prostě taktovat nemůžu.

Omg, pokud sou teploty v pohode tak to tam proste prdni a neres, nejake zvyseni o 0,1v tyhle procesory nerozhodi.OndraSter píše:o prehrivani se nebojim, kdyz sem tam mel kdysi tech 1.85V (1.91V podle PC Health v BIOSu) tak sem mel burn na cca 50°C (ted mam cca 45°C).. Ale ma to cenu pridavat kdyz hry normalne bezej? (pravda, Prime95 ani SuperPI se nedopocitaji vysledku).. Nebo zkusim jeste mezistupen (muzu menit po 0.025V)

Ocividne mas nulovy prehled co se zdroju tyce. Ano dela.OndraSter píše:2CU: 850W enermax se dela?

Před instalací hry bylo všechno OK? A to "něco s pamětma"-nebyla to klasická kritická chyba následovaná výpisem paměti na disk? Vcelku normální...mě se to stávalo např. při instalaci Godfathera nebo F.E.A.R.u na x64 systému. Takže to vůbec nemusím být HW. A když něco, tak bych vsadil na paměti-když je každá jiná tak to nedělá dobrotu víc jak když jsou stejnýBrayen píše:Nevim už co mám dělat chci taktovat kompa .měl jsem ho na 2160mhz 270*8 nebyl stabilní dal jsem ho na 238*8 hrál jsem hry pohodka chtěl jsem nainstalovat hru reset modrá obrazovka něco s paměťma.mám 2 256ddr jednu a-dat a druhou kingston měl jsem je nastavené na Cl3-5-5-10 2.6v a stejnak to nebylo stabilní odzkoušeno z toho resetu z instalující hry. Mám ASUS K8N a nevim co mám dělat děličky jsem měl na 333 i266 ht 3 už nevim přece to musí jít přetaktnout aspoň na 2ghz-2.4 ghz to není možny prosím poraďte .ted to mám všechno na auto a procák na základních 1.6ghz