TNT2 Pro 32MB - PC nenajede a jen pípá

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
xs154
Nováček
Nováček

TNT2 Pro 32MB - PC nenajede a jen pípá

Příspěvek od xs154 »

Moje stará Tnt2 m64 zlobí, špatně řádkuje, hází stíny za písmem, tak jsem sehnal TnT2 pro, též do agp slotu, ale po zapnutí počítač nenajede, jen nervózně pípá a je černo. Karta údajně šlapala do poslední chvíle. Dělám něco špatně, nebo to vypadá na kartu? Jen jsem je vyměnil, po osazení původní zas jede. Díky

//Thellwin - upraven název threadu
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

a zamackavas ji az na doraz? co zbytek sestavy? (predevsim deska)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
rochne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rochne »

ale howno, grafarna je bud spatne zasunuta, nebo vadna, pokud ta stara jde, tak nova by nemela delat problemy!!! pipani znamena, ze nebyla nalezena komponenta potrebna ke spusteni PC a v tomhle pripade to je 100% grafika
xs154
Nováček
Nováček

Příspěvek od xs154 »

Desku mám GA-6vx7-4x , Plll 600Mhz, 256 sdram, chodilo to bez problémů, až teď ta grafika, zítra uvidím, beru jí do práce, je to od kluka co nám dělá správce sítě, určitě jí vyzkouší, já jen, jestli jsem něco nepoplet, abych nevypadal jak úplnej blb. Byla tam až na doraz, to na to jsem koukal. zítra uvidím. Dík
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Resetni CMOS.
Behemot
Červená karta
Červená karta
Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Behemot »

xs154 píše:Desku mám GA-6vx7-4x , Plll 600Mhz, 256 sdram, chodilo to bez problémů, až teď ta grafika, zítra uvidím, beru jí do práce, je to od kluka co nám dělá správce sítě, určitě jí vyzkouší, já jen, jestli jsem něco nepoplet, abych nevypadal jak úplnej blb. Byla tam až na doraz, to na to jsem koukal. zítra uvidím. Dík
Mě se občas stává u některých GK, že i přes to, že jsou úplně na doraz, tak nenaběhnou. Obvykle pomůže buď vyndat/zasunout nebo grafiku trošku násilně "nahnout" na některou stranu, čímž by se měl vytvořit kontakt a grafika naběhnout. Pak už jede vždycky (záhada? když je teď ve skříni tak bez problému :lookround: ) Taky občas, když TNT2 M64 Vantu kvůli něčemu vydělám a dám ji zpátky, tak jede a po přišroubování záslepky ne-deska totiž nesedí úplně ideálně, GK musím trochu natlačit dopředu, čímž se přeruší kontakt a nejde.
Pokud nepomůže ani tohle, je grafika vadná nebo taky nemusí být kompatibilní (u HW není nikdy nic jistý :wink: )
xs154
Nováček
Nováček

Příspěvek od xs154 »

Tak zatím se mi to nepodařilo rozchodit, ještě jeden pokus, mám slíbenou grafiku, která zaručeně chodila, tak uvidím. Stará tam šlape bez problému, akorát ty stíny... Taky ještě mohla rok vydržet. :sad:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Karta údajně šlapala do poslední chvíle ... nj, spoléhat se na toto tvrzení :roll:
Goldnoob team proud member!
xs154
Nováček
Nováček

Příspěvek od xs154 »

Tak jsem tam dneska vyzkoušel tnt m64 16MB, a šlape, takže závěr- všechny předchozí byly asi ko. Nebo? Ale asi jo, ne?
Behemot
Červená karta
Červená karta
Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Behemot »

xs154 píše:Tak jsem tam dneska vyzkoušel tnt m64 16MB, a šlape, takže závěr- všechny předchozí byly asi ko. Nebo? Ale asi jo, ne?
S HW (obzvláště starším) nikdy nevíš :wink:
kuta.
Nováček
Nováček

Příspěvek od kuta. »

Já mám tu samou grafiku a problém dělá jen když je špatně zapojená. Stalo se mi ale, že byl zanesenej AGP slot a grafika ne a ne naskočit, tak bych zkusil vyčistit komp.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“