Chkdsk mi znicil partition...? HELP..

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Falewick
Začátečník
Začátečník

Chkdsk mi znicil partition...? HELP..

Příspěvek od Falewick »

Ahoj, uz sem zase v pruseru...:(

dostal jsem opravenou desku po reklamaci, a chtel jsem pouze "repairnout" instalaci windows, repair ale trval 3.5h a potom po nabehnuti byl system tezce nestabilni, a vsimnul jsem si ze datovy patition (E: ) je prazdny. Myslel jsem si ze je to chyba preplacanych windows, tak jsem smaznul C: a zacal novou instalaci XP. Pri instalaci se ve nekterem momentu spustil chkdsk pro E: a zacal chrlit hromadu hlasek a la:
moving orphaned file xy to directory 12345 (poskozena MFT tabulka?)
Takhle projel cely E:. Potom jsem videl vsechny soubory a slozky na E: zdanlive v poradku, spravna velikost a adresa, ale vsechny soubory obsahovaly jakysi datovy gulas, kusy ostatnich souboru, atd. Kupodivu prezily jen velmi male souburky (treba 0.5kb txt).

Zkusil jsem GetDataBack pro NTFS a EasyRecovery Proffesional, naslo to jenom minimum souboru v poradku, pri vyhledavani jpg to zachranilo asi jen 1% mych fotek. Ma cenu zkusit neco dalsiho, teba testdisk; nebo to ten chkdsk pohrbil?

Diky
PC ... CPU:AMD Phenom II X3 720 BE COOLER:AC Freezer 64 MB:ASUS M2N-E 5001 GPU:Radeon 5850 +AC accelero S1 + AC turbo module RAM: 4GB Patriot XMS 800MHz CL5 HDD:Kingston V300 120GB SSD+ WD Blue 640GB+ WD Green 2TB PSU:Seasonic 500W --- LCD - Samsung T220
NOTEBOOK ASUS K70IO .. CPU: Core 2 Duo 2.2GHz GPU: GeForce 120M GT 1GB RAM: 4GB DDR2 800Mhz HDD: 500GB 5.4k LCD: 17.3" 1600x900
NETBOOK Lenovo S205 .. CPU: AMD E-300 1.3GHz GPU: Radeon 6310 RAM: 2GB DDR3 1066 MHz HDD: 320GB LCD: 11.6" 1366x768
[CZ]Airwolf[OC]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] »

Jak jsou prekrizene soubory tak pomuze jen svaty...a ten neex...a zalohy nemas vid...Vzhledem k zapisum na disk bych se s tim rozloucil...
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Hmm, tady opravdu pomůže jen reinstal Widlí. :(
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“