Vodní chlazení - diskuze

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Zamčeno

Jak si představujete budoucnost threadu o WC?

Jedeme další stovku! (veškerá voda se nadále bude řešit zde)
28
27%
Odznova! (viz č.1)
6
6%
Více threadů, teď je v tom bordel! (tři až čtyři thready, pro každou oblast zvlášť)
68
67%

Celkem hlasů: 102
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

teplomer je zbytecne drahej. a imho bude brzdit prutok. ja sem mel teplomer hozenej v expě, ale ten stal 100kc (puvodne do auta se zatesnenym cidlem)
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Gr8 Vivec píše:a taky vyhoď tu expu a teploměr, jsou k ničemu, TT používá dementní fitinky, expa se nedá odvzdušnit, navíc expu už máš na čerpadle
OMG, proč sem to tu nedávno psal - inlet NENÍ expa. Tohle je expa přímo na DDC.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

heh kua, nějak sem to poplet, máš samozřejmě pravdu, omlouvám se
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

no hoši takže já vezmu to čerpadlo s expou...(budu pořád upravovat ten příspěvek kde to mám všechno sepsané) :twisted:
Bartek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bartek »

matus217 píše:no hoši takže já vezmu to čerpadlo s expou...(budu pořád upravovat ten příspěvek kde to mám všechno sepsané) :twisted:
A grafiku a chipset nechceš chladit? Když máš takový čerpadlo a radiator?
CPU: C2D E6300 1800@2800+AC Frezzer MB: GIGABYTE P965 DS-4 RAM: Geily 2x512MB@NonOC GK: ATi Radeon X1900XT 512MB+AC S1
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

Bartek píše:
matus217 píše:no hoši takže já vezmu to čerpadlo s expou...(budu pořád upravovat ten příspěvek kde to mám všechno sepsané) :twisted:
A grafiku a chipset nechceš chladit? Když máš takový čerpadlo a radiator?
no já chci hlavně hodně taktovat procesor do extrému a blok na grafiku a chipset se dá pozdějc přidat, ale teď o tom neuvažuji :wink:
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

matus217 píše: no já chci hlavně hodně taktovat procesor do extrému a blok na grafiku a chipset se dá pozdějc přidat, ale teď o tom neuvažuji :wink:
Neblbni, grafiku bys začal chladit po chvíli taky, to samý platí pro chipset, páč jestli to má mít nějakej smysl, tak musíš poladit všechno a divil by ses, kolik dokáže takovej nForce, ale i Intel, chipset při pořádným OC topit. :roll:
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

wector píše:
Neblbni, grafiku bys začal chladit po chvíli taky, to samý platí pro chipset, páč jestli to má mít nějakej smysl, tak musíš poladit všechno a divil by ses, kolik dokáže takovej nForce, ale i Intel, chipset při pořádným OC topit. :roll:
máš asi pravdu, ale doobědnat blok na chipset problém není a v case budu mít větráčky takže by velký problém být neměl...
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

wector píše:
matus217 píše: no já chci hlavně hodně taktovat procesor do extrému a blok na grafiku a chipset se dá pozdějc přidat, ale teď o tom neuvažuji :wink:
No a casem se dostanes k chlazeni disku jako to zjistuju ja :lol:
a nakonec to dopadne tak ze budu chladit i zdroj...
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

nerikej ze chladis vodou i disky?:)
silentmaxxy nestaci?
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ne jeste nechladim ale uz se k tomu chystam ;)Silentmaxxi staci ale uz budu mit v PC pomalu 6 disku a jaxi v te bedne se to zacina vsechno prehrivat :-D
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

tjn, ja ted budu kupovat treti silentmaxx:-D mozna ale zkusim ten xilence
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

nj s počtem disků mám taky problém, nejhorší že mám jen dva bloky takže se musim pořád držet na dvou discích což je nemožný :)
takže mám teď vodou chlazenej raptor a 500GB barracudu a k tomu dvě 250ky který nejsou zapojený, sloužej jen jako sklad, ale asi se zbavim raptora a obou 250tek a koupim další 500GB a půjde chladit, takhle to je dost napikaču
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jako ty silentmaxxi jsou paradni chladice,uchladi disk cca kolem 40C v uzavrene bedne bez airflow,no ale jak tech disku pribejva tak se cela skrin vic a vic ohriva a uz jaxi mam teplotu vsech disku kolem 42C nekdy 44C...coz je sice porad pohodicka,ale porad si rikam ze kdybych je chladil vodou,tak je muzu obalit do nejaky izolacni hlukove hmoty a nebudu je vubec slyset a zaroven mit kolem 30C na discich :)
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

ja zas premejslim ze prejdu zpatky na vzduch. uz mi to se*e ale to az pri totalnim upgradu kerej je v nedohlednu....vidim to na nejaky kosmicky velky pasivy+120 fany
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No ja tedka skladal kompl pro kamose s SI-128 a muzu ti rict ze na to ze je to jeden z nejvykonejsich chladicu tak jsem rad kdyz s tim uchladim E6600 na 3.6ghz ....a to jsem si s tim hral hodne dlouho...70C je normalni teplota :(
takze predchazet zpatky na vzduch s rozdilem 25-30C do plusu se me teda nechce :roll:
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

chtel bych si poridit vodnika, driv jsem mel takovej komplet (shit) od AQCool, pak jsem presel na vzduch, ale stve me hluk ventilatoru (mam jich v CASE 6)

cena by byla maximalne tech 5.000,-, je realne postavit neco kvalitniho do teto ceny??

jinak jsem si cetl tehle dred a problemy, tak kdyztak, aby sem do toho pak uz nemusel ryt, aby to rovnou fungovalo....

// bloky pro CPU a MB, VGA chladim kvalitne a neni treba (vetros neni slyset)

// jo sorry, ja si cetl jen prvni post, nevedel jsem ze jsou tam sestavy podle ceny :oops:
Naposledy upravil(a) h4__ dne sob 27. led 2007, 09:55, celkem upraveno 3 x.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

h4__ píše:...
panebože hlavně že je tu FAQ kde jsou sestavy podle ceny :x
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

je velky rozdil v chlazeni s radiatorem Alphacool NexXxos Pro II vs. III??

me by se ta trojka nevesla do CASE, chtel bych totiz mit ten vodnik postavenej podobne jako Gr8 Vivec (tedy vse v CASE)

rozmer Pro III je 400/132/30, ja mam v predu odzdola po mechaniky cca 35cm

// bednu mam Aplus X-Blade

2Gr8 Vivec: proc mas komponenty jako BTX?

///Woyta Muzes hadat 3x. O 1/2 vetsi chladici plocha = vetsi chladici vykon = nizsi otacky = ticho
Luděk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luděk »

h4__ píše:je velky rozdil v chlazeni s radiatorem Alphacool NexXxos Pro II vs. III??

me by se ta trojka nevesla do CASE, chtel bych totiz mit ten vodnik postavenej podobne jako Gr8 Vivec (tedy vse v CASE)

rozmer Pro III je 400/132/30, ja mam v predu odzdola po mechaniky cca 35cm

// bednu mam Aplus X-Blade

2Gr8 Vivec: proc mas komponenty jako BTX?
nevim co resis kdyz chces mit vse v case a 360 radiator ti tam nevejde vem 240, tu 360 bys mohl mit leda na hore v case nebo na dne ....
Zamčeno

Zpět na „PCtuning - webový magazín“