6lutý indikátor u hamachi
- CZEBLADE
- Začátečník

6lutý indikátor u hamachi
Jak se dá toto napravit? A měli jste už tento problém ?! Taky se někdy objeví modrá šipka ...[/quote]
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe.
Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose 
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
u mě žlutý byl když jsem dostal veřejnou ip a na bráně byla zablokovaná komunikace
já - brána - jiné pc v naší síti
s ostatními mimo naší síť to bylo v poho. podle mě to znamená, že nejde vytvořit přímé spojení s daným počítačem.
já - brána - jiné pc v naší síti
s ostatními mimo naší síť to bylo v poho. podle mě to znamená, že nejde vytvořit přímé spojení s daným počítačem.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Takže asi takhamachi.cz píše:Žlutý indikátor
Žlutý indikátor znamená, že Hamachi nemůže vytvořit stabilní P2P tunel mezi vaším klientem a jiným klientem na síti. Tohle není žádná chyba, ale jeden z faktorů Hamachi technologie, který nastává přibližně v 3% - 5% případů.
Zásadní problém je v kombinaci pojmů [ NAT - ROUTER - FIREWALL ] na straně vašeho a druhého klienta.
Nastávají nejčastěji případy jako například :
Klient A, B a C : Klient A bezproblémově komunikuje s klientem B a klient B komunikuje bezproblémově s klientem C, ale klient A nemůže komunikovat s klientem C.
Momentálně lze tento problém vyřešit v nastavení programu Hamachi, pomocí volby "Pevný port" (Magic option) a nastavit komunikační port na vašem routeru.
Použijte některý volný UDP port, nebo nejlépe nechte přednastavený UDP port 12975.
Povolte tento port na síťovém rozhraní vašeho routeru, přes který se připojuje vaše PC k Internetu a na kterém běží Hamachi.
Povolte volbu "Pevný port" (Magic option) a vložte váš port do políčka.
Nyní vypněte a znovu zapněte Hamachi.
"Pevný port" (Magic option) je obrovská výhoda Hamachi, protože umožňuje použít vámi nastavený UDP port jako lokální port pro veškerou jeho P2P komunikaci.
Francie ... sladká Francie