Vyrobce karet ATI - Club 3D

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

visiond píše:Vcera jsem koupil X1650pro ale v krabici jsem mel X1600, takze to jdu dnes vymenit a nevim, jestli ji nemam radeji vratit.
jaka x1600 tam byla? pro nebo xt?
0118 999 881 999 119 7253
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

godlike píše: Coze?Ty jsi koupil 1650PRO za 155Euro?Nechapu..
visiond píše:Co nechapes?
Nechapu tu hustou cenu.Chapu to tak ze si dal 4300KC za 1650PRO kdyz ji muzes koupit v CR za 3000kc?Nebo jak to je?
visiond
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od visiond »

cool.user píše:
visiond píše:Vcera jsem koupil X1650pro ale v krabici jsem mel X1600, takze to jdu dnes vymenit a nevim, jestli ji nemam radeji vratit.
jaka x1600 tam byla? pro nebo xt?

X1600pro
visiond
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od visiond »

godlike píše:
godlike píše: Coze?Ty jsi koupil 1650PRO za 155Euro?Nechapu..
visiond píše:Co nechapes?
Nechapu tu hustou cenu.Chapu to tak ze si dal 4300KC za 1650PRO kdyz ji muzes koupit v CR za 3000kc?Nebo jak to je?
Koupil jsem ji ve Spanelsku, protoze tam nejaky cas ziju. :wink:
zahno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zahno »

No-X vystihl "vedecky" moje zkusenosti s Club3D. R9800 od nich byla vyborna karta, naprosto be zpotizi bezi doted. U GF6600GT byl problem s DSUB vystupem, DVI v pohode, po roce a pul umrela (zrovna vysel Oblivion :wink:).
Aktuálně: Plečka. Do budoucna:Menší plečka.
Jirka_007
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jirka_007 »

no-X píše:Někteří prominou, ale melou tu pátý přes devátý :-)

1. Club3D není výrobce
2. Club3D je překupník a karty s čipy nVidie a karty s čipy od ATI jsou z různých zdrojů, tudíž podle jednoho nelze posuzovat druhé. Bohužel ty s čipy od nVidie nakupuje od nějakého mizerného výrobce - viz stálé problémy s kvalitou analogového výstupu
3. naprostou většinu ATin nakupuje Club3D od PowerColoru - většinou jde o celkem kvalitní zboží, rozdíly jsou mezi jednotlivými produktovými řadami spíš než mezi jednotlivými kusy. Mnohdy nejsou použity referenční návrhy PCB a výsledek tomu může odpovídat - některé karty mají velký OC potenciál, kvalitní chlazení... jiné ne.

Takže pokud si sežeeš na konkrétní modelovou řadu nějaké reference, můžeš koupit velice dobrou kartu za velice slušné peníze

S Innem bych Club3D srovnával pouze v sortimentu nVidií; nejvýraznější rozdíl je v tom, že Club3D GeForce mají rozmazaný obraz hned při nákupu, kdežto Inno3D GeForce mají při nákupu obraz ostrý a rozpije se až po pár měsících - za to mnohdy víc než u Clubu :twisted:
Co znamena PCB ?
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@2,8GHz =) | MB : GIGABYTE DS4 P965 F8 rev. 1 | RAM : 2x512 DUAL DDR2 Corsair 800MHz | HDD : WD 200GB SATA 2 ( 8MB C.) | GK : Sapp. ATi R. 1950pro 256MB | PSU : Enermax L. 500W | CASE : AeroCool AeroEngine 2 OS : XP, Debian | Monitor SAMSUNG 940BW WIDE
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

co tak pouzit gugl? :wink: hned prvy odkaz :)
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Nism0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nism0 »

Dzin píše:
karf píše:je to nejnižší třída. dělají všechno na cenu a tomu přizpůsobují vše. součástky na pcb - kondenzátory, paměti, - chladiče a samozřejmě i příslušenství.
navíc jsou to neskuteční podvodníci. třeba na krabici s 9200SE s klidem napíšou 128bit memory. Určitě se vyplatí si pár stovek připlatit!
U 9600 i 9800 byly Hyinxy pameti stejne latence jako u Herculesu co mel kolega....příslušenstvi stejne ano nebyla tam hra ale bylo to celkem od 650kč levnejsi a taktovat šla lepe a to o dost...
Taky záleží na co natrefíš ;)
V testech to bylo to samé, vysledky přimo umerne v ničem nemel Hercules navíc...
:)
čus mam do teď9800pro odClub 3D a žádnej problem neni.. a hra k tomu byla... :)
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá :D
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

od Club3D nebo sesterské firmy PowerColor/ColorPower jsem měl dost karet, nikdy problém nebyl. ano, je to výrobce levnější, s nijak extra výbavou nebo špeciálním chlazením, ale solidní, žádná sračka typu manli nebo inno3d.
ignorelist: kremrole a dezoláti
MrLama
Nováček
Nováček

Příspěvek od MrLama »

Bohuzel ja se spolecnosti Club3D nemam zrovna svetle zkusenosti. Mel jsem 9600 PRo od teto spolecnosti a bohuzel graficka karta nebyla stabilni na zakladnich taktech. Pote jsem mel 9800pro, ktera mela stejny problem jako vyse zminena. Po reklamaci, druhe GK odeslo napajeni (cerny roh okolo molexu). A posledni co jsem mel do nedavna take odesla. (rozsypal se obraz). Rad bych mel jine reakce, ale stesti mi nepralo.
HP Compaq 6510b
Nagant
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Nagant »

Máme tu pár let několik kancelářských PC s Radeonem 9200 od Club 3D. Při nahrávání Linuxu to po překreslení nápisu Loading napíše Loa g, dělá to od začátku. Jinak bez problémů.
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Já s Clubem3D mám dobré i špatné zkušenosti. GF FX5900XT a Radeon 9600XT jely bez problémů s pěkným obrazem, GF6600GT AGP ale po pár měsících zhořela :(
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

ja jednou kupoval kompa s 6600 a musel 2x reklamovat grafika nesla hned po rozbaleni do tretice sem vzal Leadtek a NO problem
kurcatovium
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kurcatovium »

u mě je to s Club3D 50-50: radeon 9100 byla katastrofa, naopak 9600pro jede super dodnes...

záleží na konkrétním typu grafiky, nelze zevšeobecnit
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“