Zdravim, nedavno sem si poridil tento router http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39130 (OvisLink WT-2000R) a rad bych mel na vsech PC (2 PC a notebook) verejnou IP adresu. Mam kabelove pripojeni a v zakladu verejnou IP adresu mam, ale router ze me udelal passive :/
nemate nejaky navod jak router nastavit? nikde sem nenasel navod ktery bych mohl pouzit ...
Verejna IP s routerem, jak?
Moderátor: Don
- 55
- Začátečník

-
- [CZ]Airwolf[OC]
- Začátečník

-
- Lukke
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Je to jednoduché, na routeru přesměruj využívané (nebo všechny) porty na IP adresu tvého počítače. Na dvou PC ti globální forward současně nepojede, musel bys použít vždy jiný port a udělat to ručně. Přečti návod na router a je to.
i7-4930K@4.6GHz | ASUS X79-DELUXE | 2x MSI R7970 | 64GB RAM | 2x SSD Intel 730 - 480GB | Corsair 550D Obsidian | PilsFree 500/500MBit
- pc_user
- Začátečník

-
Mam ten samy problem, pri pouzivani routeru, jsem byl v Dc jako passive. To uz jsem vyresil pomoci navodu. Je tu ale jeste druha vec. Lze nejak nastavit, abych mohl zakladat hry? Vzdy kdyz zalozim, tak se ke mne nikdo nemuze pripojit. Predtim, kdyz jsem mel jen ADSL modem, tak to bylo v poradku. Diky za rady
- [CZ]Airwolf[OC]
- Začátečník

-
zjisti si ktere porty ktera hra vyzaduje a ty presmeruj na routeru na svuj komp.pc_user píše:Mam ten samy problem, pri pouzivani routeru, jsem byl v Dc jako passive. To uz jsem vyresil pomoci navodu. Je tu ale jeste druha vec. Lze nejak nastavit, abych mohl zakladat hry? Vzdy kdyz zalozim, tak se ke mne nikdo nemuze pripojit. Predtim, kdyz jsem mel jen ADSL modem, tak to bylo v poradku. Diky za rady