Video a zvukova karta
- visiond
- Začátečník
Video a zvukova karta
Po nainstalovani karty Sound Blaster X-Fi Audio, mi nejde spustit video napr. v BS Playeru, Winampu atd. Tusi nekdo, o jaky jde problem?
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Video a zvukova karta
Co to je nejde spustit? Spadne to ? nebo celý win? nebo se nic nedeje? nebo nejaká hlaska chybova?visiond píše:Po nainstalovani karty Sound Blaster X-Fi Audio, mi nejde spustit video napr. v BS Playeru, Winampu atd. Tusi nekdo, o jaky jde problem?
- visiond
- Začátečník
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- visiond
- Začátečník
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Allinone? A proč? TOhle svinstvo nikdy nedávej do PC je to mnoho veci pro nic akorat pak nicnefunguje jelikož karty jako TV, Sat, Zvukovky , Střihove apod, tam daji sve kodeky a ty jsou v konfliktu práve stím all in one svinstvem....kdyby si to tu trochu pričetl hned bys vedel....visiond píše:Nainstaloval jsem nejnovejsi BS Player, nainstaloval jsem nejnovejsi kodeky (All in One). Ve Winampu pro zmenu hraje video ale nejde vubec zvuk. Ve Windows Playeru je zase obraz na dve pulky. Nechapu jak mi mohla zvukova karta vsechno takhle rozhodit...
- visiond
- Začátečník
- PetoS
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- visiond
- Začátečník
- visiond
- Začátečník
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Odinstalovat allinone neni tak jednoduche jako jeho instalace kodeky se zažerou do systemu nejdenou sem reinstaloval system...visiond píše:Tej jsem vsechno zkusil na nove instalovane Viste. Tam se ani zadny film nezobrazil. Pokud karta ma sve kodeky a ty jsou v konfliktu s jinyma, co teda mam delat, aby vsechno zase fungovalo?
Zkus jine drivery taky na tu zvukovku...
- visiond
- Začátečník
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přišel? se podivej o post výše, tam se ti to řikal;)visiond píše:Tak jsem konecne prisel na to, v cem byl problem.
Ovladace graficke karty. Kdyz jsem je znovu nainstaloval. Vse je OK.
HLavne tam už nikdy nedávej allinone to ti tak rozhodi system že to co se ti ted stalo je to nejmenší co se stat mohlo:)
- visiond
- Začátečník
- PetoS
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
FFDSHOWvisiond píše:Ja sem pouzival All in One snad od doby, kdy byl poprve vypusten. To je nekolik let. Nikdy jsem problem nemel. Diky tomuhle kodek packu, jesm mohl prehrat jakykoliv film bez potizi. Treba jsem mel stesti
Znas tedy nejaky lepsi kodek pack?
http://sourceforge.net/projects/ffdshow
Asi si zacnem ratat ze kolko krat som to tu sem uz napisal
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano pokud jen koukas na filmy a na PC ohledne TV a videa nic nedelas tak možná allin neudela takovou paseku....visiond píše:Ja sem pouzival All in One snad od doby, kdy byl poprve vypusten. To je nekolik let. Nikdy jsem problem nemel. Diky tomuhle kodek packu, jesm mohl prehrat jakykoliv film bez potizi. Treba jsem mel stesti
Znas tedy nejaky lepsi kodek pack?
Na co kodekpack? Když jdes nakupovat tak taky koupiš celej obchod? Asi ne jen to co potrebujes ne? Tak je to i s kodeky dej tam co potrebujes a ne zbytečnej balast kolem pak máš treba TV kartu nebo prehravač nebo program na editaci videa a najednou aniž bys to vedel tam mas starší verzi kodeku co tam propašoval allin a už je zle....padá system , video a zvuk blbne apod...