Tahle vec se mi zacla dit taky, nedavno.. najednou behem vteriny mi kurzor poklikal, popresunoval a povypinal vsechno mozne, kdyz jsem zvedl mys, aby se nehybala tak to preslo, stacilo ale aby snimac zaznamenal pohyb a bylo to zas dokud se nerestartoval comp.. tou dobou sem mel i dost blbe chlazeny comp a od doby co ho mam odkrytovany tak se mi to nestalo... nemusi to ale s tim souviset, protoze sem ve vyskytu toho zblbnuti nenasel zadnou pravidelnost nebu spousteci impuls.. mozna to je ovladacema (kdyz pomohl restart) mozna starim mysi nebo kablem (ale to asi ne protoze by s tim restart nemel moc co delat)
driv se to delo na jinem mi pristupnem pocitaci, ale tam to bylo na 100% kablem mysi
Vart píše:Tahle vec se mi zacla dit taky, nedavno.. najednou behem vteriny mi kurzor poklikal, popresunoval a povypinal vsechno mozne, kdyz jsem zvedl mys, aby se nehybala tak to preslo, stacilo ale aby snimac zaznamenal pohyb a bylo to zas dokud se nerestartoval comp.. tou dobou sem mel i dost blbe chlazeny comp a od doby co ho mam odkrytovany tak se mi to nestalo... nemusi to ale s tim souviset, protoze sem ve vyskytu toho zblbnuti nenasel zadnou pravidelnost nebu spousteci impuls.. mozna to je ovladacema (kdyz pomohl restart) mozna starim mysi nebo kablem (ale to asi ne protoze by s tim restart nemel moc co delat)
driv se to delo na jinem mi pristupnem pocitaci, ale tam to bylo na 100% kablem mysi
Někdy sou myši rušený signálem třeba z mobilního telefonu... Dokonce i MX1000 dělala kokoťárny, když byl telefon blízko její základny. Kudy ti vede drát?
Sleepy.664 píše:Někdy sou myši rušený signálem třeba z mobilního telefonu... Dokonce i MX1000 dělala kokoťárny, když byl telefon blízko její základny. Kudy ti vede drát?
nechapete ze mu to robi aj ked ju ma vypojenu???trebars to bude doskou...
Mám totiž set bezdrátové klávesnice a myši (klávesnice a myš mají stejný přijmač signálu), ale myš sem po čase vyměnil za MX518.
Problém byl v tom, že jsem našim koupil ke druhému počítači ve druhé místnosti ten samej set klávesky a myši a čidlo u mého PC příjmalo přes zeď signály z myši u PCčka našich, takže sem i tam vyměnil myš a je po problému