Sluchatka predevsim na hrani ? cena kolem 2000,.

Vše kolem srovnání a rad s nákupem zvukových zařízení.

Moderátor: CageJ

h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

wallot píše:rozhodne si priplat za ty senny . 5.1 sluchatka maj tak mizernou kvalitu zvuku az to neni hezky. poradny stereo ti budou hrat mnohem lepe. staci mit volny vstup na mikrak a sluchtka dat do sluchtakovyho konektoru na bednach
ja osobne pouzivam Creative HQ2300D a hrajou velice dobre, zvuk je (vzhledem k cene) vcelku dobry a basy taky OK, problem je v te cerne krabicce, je na baterky a neda se zapojit do el. site a ty baterky v ni vydrzi pri hrani v treba Pro Logic modu cca 1 den...

// ja jsem progamer a narovinu rikam, kdyz hra umi 5.1 zvuk, tak se to neda nahradit, presne napr. vim, kde kolem me leti granat, nebo presne z ktereho mista na me strili, pak uz staci reflexni strela po zvuku a je to, naucit se toi da - praxi, takze na hrani urcite OK, ale kdyz uz to hra neumi (CoD1), tak to zni jako 2.1/2.0, takze zadna zmena od stereo sluchatek
RaslB
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaslB »

myom píše:a ty jsi je mel na usich ze to povidas????
veď sám si napísal že majú slabé výšky,tak nechápem prečo sa ma to pýtaš,ten smajlík nemal znamenať že to myslím ironicky vážne si myslím,že ak im k dokonalosti chýbajú iba výšky tak by som ich bral :roll:
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

tak mi dnes dosli

http://www.medusa-ireland.com/medusa-51 ... p-636.html

trochu sem se bal toho 5.1 zvuku, ale popravde receno nemel sem ceho zvuk famozni daji se porovnat s mejma 5.1 HT hlavne filmy to je zazitek hry jako COD2 samozrejme take :wink: vybuchy,kroky nepratel ,az se otacite jestli za vama nekdo nestoji :-D a to hlavni suprove tesni na hlave s cistym zvukem s mikraku .... sou trochu tezsi ale zalezi kdo je na co zvykli pred ti sem mel Teac HP-5 a vahove sou na stejno .

su rad ze sem do nich sel spokojenost na miste :up:
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

myom píše:
Cujo píše:hm tak zkus porovnat ty teacy se sennheiserama :-D
to nemuzes srovnavat. sennheisery jsou uplne jina kvalita. to jsou hudebni sluchadla. ale jako herni jsou ty teacy lepsi.
hm ja mam senny a na hry sou best (mam HD555)
a co se sennu tyce(PC serie) tak sou na hrani taky super
ja.viper
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja.viper »

Visi píše:tak mi dnes dosli

trochu sem se bal toho 5.1 zvuku, ale popravde receno nemel sem ceho zvuk famozni daji se porovnat s mejma 5.1 HT hlavne filmy to je zazitek hry jako COD2 samozrejme take :wink: vybuchy,kroky nepratel ,az se otacite jestli za vama nekdo nestoji :-D a to hlavni suprove tesni na hlave s cistym zvukem s mikraku .... sou trochu tezsi ale zalezi kdo je na co zvykli pred ti sem mel Teac HP-5 a vahove sou na stejno .

Chtel jsem se zeptat jak jsi snima po 2 mesicich spokojen ??

Premyslim ze bych je koupil .. .ale verzi Add-On tzn bez zesilovace http://www.market-hall.cz/good.php?good ... On-Headset
co jsem se docetl na jednom servru tak by to snad melo fungovat..

chci to pouzivat hlavne na Hrani a TeamSpeak.... dik za odpoved.
INTEL Core i5-4690K (3.5GHz/6MB/1150) ,Noctua NH-U12P ,
GIGABYTE Z97X-Gaming 5, Intel Z97 ,Nvida 560GT, DDR3 8GB 1600MHz Ballistix Sport CL9 1.50V kit CRU,SB X-FI Extreme Music ,Enermax Liberty 500W DXX ,Thermaltakte VC2000 Mambo ,LCD Samsung 226BW
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

ja.viper píše:
Visi píše:tak mi dnes dosli

Chtel jsem se zeptat jak jsi snima po 2 mesicich spokojen ??

Premyslim ze bych je koupil .. .ale verzi Add-On tzn bez zesilovace http://www.market-hall.cz/good.php?good ... On-Headset
co jsem se docetl na jednom servru tak by to snad melo fungovat..

chci to pouzivat hlavne na Hrani a TeamSpeak.... dik za odpoved.

ano mam je a muzu urcite doporucit hraji prof cod2 a tam je zvuk dost dulezitej mic je cistej ... mam s tim zesilovacem jelikoz jezdim na svetove lanky a zapasy tak sem potreboval sluchatka takova ktere se daji dobre vyuzit a sou skladna a tahle to umoznuji , zesilovac nechavam doma je k tomu redukce but na 5.1 nebo na 2.1 takze np :wink:

hraji spis na 2.1 nemuzu si zvyknout na 5.1 i kdyz je v pohode .) 5.1 pouzivam spis hodne na filmy .... kdyz sem je kupoval slo mi o rozpoznavani zvuku od kama prichazi a nemuzu si stezovat .

mam HT5.1 repraky a tam se ten zesilovac hodi jelikoz nemusim lizt pod stul a prepinat ze sluchatek na repro proste to prepnun a zesilovacu :wink:
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“