Jája píše:Modrá sračka? tak to je mazec, to asi vodní kámen nebude, leda že by byl něčím obarvenej. Ten inhicor T je bezbarvej?
A co jinak stěny bloků, měď/hliník, nevypadaj že korodují ?
Já sem to čistil kartáčkem na zuby a šloto lehce, vlastně to tam nijak nedrželo, stačil by na to imho i pořádnej proud vody.
Měl si na škole chemii? Dělali jste modrou skalici? Tak zhruba tak to vypadalo, akorát to nebylo tak pevný, spíš větší počet kristalků. Ze stěn to šlo odstranit, ale horší byly závity. Ale v NaOH to zmizelo hned. Inhicor je bezbarvej, docela si říkám, že jsem ho tam dal asi moc, protože sem to neředil v destilce ale jen "baj vočko" přilil do okruhu. Uvidíme teď, jak se to vyvine - koncentrace přesná ( 100:1 destilka x Inhicor ), vykašlal sem se na tu teflonovou pásku ( beztak se rozložila do okruhu, tu už nechci nikdy vidět ), z hadic nějaký zbytky po výrobě už taky nebudou. Mám až do března volno, budu přidávat další blok, takže okruh budu muset zase rozdělat. Jestli to bude zaprasený, tak už fakt nevim co s tím, možná dám jenom destilku a vykašlu se na to. Hlavně mě ale překvapilo množství, to fakt nebyla ta troška, co jsi měl ty, já měl ten blok úplně plnej.
Jinak teď jedu jenom pasivně, s CPU nejdu přes 48 stupňů v zátěži, grafárnu doměřím, teď si hraju s OC. Jenom sem musel přidat AC Fan 3 TC k chipsetu, páč původní větrák to už nepobíral, o pasivu ( resp. sestavě všeho, co jsem našel napasovanýho na sobě - Primecooler na cipsetu a na něm různý věci jako pasivy z boxů na Socket A, 370 atp.

) ani nemluvě.