Project: Negro

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
8Sokar
Nováček
Nováček

Project: Negro

Příspěvek od 8Sokar »

Tak jsem se rozhodl, ze se s vama podelim o fotky meho prvni modu. Je to celkem velkolepy project a tak doufam ze ho dotahnu do konce a ze bude k necemu vypadat. No ale ted co planuju. Ve skutecnosti tento project obsahuje pouze upravu facu. Jastli budu pak pokracovat to se jecte uvidi. Muj case puvodne vypadal asi takhle(sorry za kvalitu ale bohuzel neumim poradne fotit):

Obrázek

První vec kterou jsem udelal bylo ze jsem prestrikal bylou disketovku:

Obrázek

Rozhodl jsem se zachovat dolni cast protoze ta se mi libi
(DVD mechaniku jsem nestrikal pac bude skovana):

Obrázek

Bohuzel jsem si az dost pozde uvedomil ze bych mel fotit(jsem do prace strasne zazranej) a tak je zde az diocela pokrocilej tvar noveho facu
Je to fejs ktery bude mit vyklapeci dvirka u DVD mechaniky coz je dnes standartem u vetsiny casu, pak jsem chtel aby tam byl nejaky vygravirovany obrazek a nakonec aby disketovka nevycuhovala a ni nezapadala do facu:

Obrázek

a ze zadu:

Obrázek

Kdyz si vsimnete tak dvirka jsou hotovy a ten vystupek vlevo pod dvirkami je tam proto aby nebylo videl ze predu tlacitko a funguje to tak ze staci zatlacit na desku pod dvirky. Jinak jako material jsem pouzil 3mm desku z teplo odolnemu plastu. Dale jsem vytvaroval kus plaxi tak aby mi tvorilo dno k novemu facu:

Obrázek

Pak jsem ho brousil tak aby udelalo hladky prechod:

Obrázek

Zbrousil jsem novy face dole tak aby byl ve stejnem oblouku jako spodni cast:

Obrázek

A tyto dva dily spojil:

Obrázek

Pak jsem zacal tmelit:

Obrázek

Tak a ted k tomu co by mohlo byt zajimavejsi a to: Urcite jste ci vsimli podivneho tvaru noveho facu a je to proto ze tam budou dvirka a na tech dvirkach bude:

Obrázek

Ano kdo hadal oblicej hadal dobre. Tenhle je muj vlastni :razz: a udelal jsem ho tak ze jsem vzal sadrovy obvaz ten nastrihal na ctverecky. Pak jsem si dal roubik do tlamy a vzperu mezi zuby. Pak jsem poprosil mamu aby mi udelala masku a to tak ze namacela sadrovy obvaz ve vode a pak mi je prikladala na oblicej az vznikla jednotna vrstva. Pozor pred temito ukony musite mi oblicej dukladne namazany indulonou :wink: a jeste: Nepatla se cely oblicej pusa a nos jsou dodelany po sundani masky.

Ted jsem si vzpomel ze jsem rikal ze bych tam chtel mit vygravirovany obrazek a protoze mam rad svou vlast tak tam bude cesky lev:

Obrázek

Protoze sadra neni tak pevny material udlal jsem laminatovou masku a to stejnym zpusobem jako u ta sadrove az s rozdilem ze tentokrat jsem ctverevky macel v laminatu a ze jsem tim obkladal sadrovou masku pac laminat by mi oblicej sezral :D

Obrázek

Tady jsou dvirka uz i s panty:

Obrázek

Obrázek

No taky face s panty a po vybrouseni a natrikani tmelem ve spreji a zase prebrousen:

Obrázek

No a nakonec jiz dane dohromady dvirka s oblicejem zatmeleno a nastrikano tmelem ve spreji ale jen proto abych zjistil kde to jeste neni to ono:

Obrázek

Tak to je prozatim vsechno ted uz zbyva dotmelovavat dobrusovat a pak to vsechno pekne nastrikat nejdriv tmelem a pak lesklou cernou no a pak elektro instalaci a bude hotovo :D .Tak co na to zatim rikate?
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

No tak ta dvířka se ti povedla, obličej je pěknej. Jen ten znak, já vim, že jsi vlastenec, ale aby to pak nebylo tady mám tohle, tady zase tohle, tam sem dal něco jinýho... Nevim, jestli mě pochopíš... Aby to pak působilo jako jeden celek a nekombinovalo to tisíc témat dohromady. Jinak držim palce :wink:
8Sokar
Nováček
Nováček

Příspěvek od 8Sokar »

Jo to mas mozna pravdu a mas nejakej napad co by tam mohlo byt?
xmickey
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmickey »

Zvíře tam být klidně může jen ne tohle.... :lol:
Stany002
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stany002 »

Ten nápad s tim obličejem je dobrej. Líbí se mi to. Jen mam dotaz. Pod těma dvířkama bude ten fan schovanej? :? Jo a jinak hodně štěstí! :)
Garnet000
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garnet000 »

Jo tak ta tvár je fakt super, to som ešte nevidel. A nejaké diodové (svetelné) oči plánuješ? možeš tam dat sklenené, ako sa dávajú vypchatým zvieratám :D (podobné svojim)

Inač veľmi pekné :up: , máš + za jedinečný tvar (ten nemá určite nikto)
CPU:E6600@2.8GHz (8x350)1,184V@Thermalright SI-128@SCYTHE_1200rpm MB:GA-P965-DQ6 F9 RAM:2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4; 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR800 CL4 GPU:BFG 8800GTX HDD:2xWD RAPTOR 74GB ; Seagate 7200.10 250GB ; WD SE16 750GB Power:Enermax Infinity 720W Case:ApplusCase X-Blade DVD:Samsung SH-183A Mouse:MX518 Gaming Grade LCD:SAMSUNG SM 940BF FAN: IN: 2x12cm SCYTHE 800rpm OUT: 1x12cm AC Arctic Fan 12L Audio:SB X-FI Extreme Music
8Sokar
Nováček
Nováček

Příspěvek od 8Sokar »

No nejspis jsi prehlidnul ze tam fan nebude bude tam akorat vygravirovany nejaky obrazek. Puvodne jsem tam chtel taky dat fan ale nejak se mi tam nehodil uz z funkcniho hlediska pac by byl zavrenej pod dvirkama a podle me by moc negungoval. Jo a diodova ocka necystam nejak sem si rek ze v jednoduchosti je sila.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No tak uvidíme co provedeš se zbytkem casu, ale zatím to nevypadá špatně. Sice je to zatím takový trochu nudný provedení oproti ostatním modům který používají tyhle obličeje na předku case, ale snad to ještě doděláš. Základ máš celkem dobrej, takže když to nezmrvíš, mohlo by z toho být dobré dílko.
8Sokar
Nováček
Nováček

Příspěvek od 8Sokar »

Hele kde jsi videl ty ostatni casy s oblicejema ja sem zadny nenasel(ani sem se moc nesnazil). Nemas prosim nejakej link ze bych se kouknul?
STANIK#007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STANIK#007 »

vypadá to slibně, fandím ti, doufam ze ten shit zmenis k nepoznani :)

že je to KME?
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

8Sokar píše:Hele kde jsi videl ty ostatni casy s oblicejema ja sem zadny nenasel(ani sem se moc nesnazil). Nemas prosim nejakej link ze bych se kouknul?
To jsi asi opravdu moc nehledal, jinak by jsi něco našel. Ale pro priklad si muzes neco najit na mnpctechu a na bittechu. Tam je to celkem uceleny a mody s oblicejema tam jsou. Takze staci hledat
Naposledy upravil(a) ZdenekSveda dne sob 27. led 2007, 18:15, celkem upraveno 1 x.
STANIK#007
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od STANIK#007 »

ZdenekSveda píše:
8Sokar píše:Hele kde jsi videl ty ostatni casy s oblicejema ja sem zadny nenasel(ani sem se moc nesnazil). Nemas prosim nejakej link ze bych se kouknul?
To jsi asi opravdu moc nehledal, protoze web je toho plny. Ale pro priklad si muzes neco najit na mnpctechu a na bittechu. Tam je to celkem uceleny a mody s temahle oblicejema tam jsou. Takze staci hledat
nemá cenu řešit jestli to uz nekdo ma, nebo ne, už je stejně pozdě, hlavně, že to myslim nema nikdo na PCT
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

8Sokar píše:Jo to mas mozna pravdu a mas nejakej napad co by tam mohlo byt?
Jestli to teda bylo na mě... :oops: Což z toho udělat nějakej "trpící" case? Třeba na boky zkusit udělat ruce (jako ten obličej, aby vystupovaly), aby to připomínalo uvězněného člověka, který se snaží dostat ze skříně ven :)

edit//třeba tam ani nedělat okna, jednu ruku nechat jako by tlačila na zeď a druhou s pokřivenými prsty, jakoby výraz beznaděje a utrepní...
Naposledy upravil(a) Sir_-_Death dne sob 27. led 2007, 20:05, celkem upraveno 1 x.
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Sir_-_Death píše:
8Sokar píše:Jo to mas mozna pravdu a mas nejakej napad co by tam mohlo byt?
Jestli to teda bylo na mě... :oops: Což z toho udělat nějakej "trpící" case? Třeba na boky zkusit udělat ruce (jako ten obličej, aby vystupovaly), aby to připomínalo uvězněného člověka, který se snaží dostat ze skříně ven :)
OMG tak to by byl MAZEC.Jestli jsi tak sikovnej stou sadrou ruce by nemeli byt problem. R3SPECT
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Sir_-_Death píše: Jestli to teda bylo na mě... :oops: Což z toho udělat nějakej "trpící" case? Třeba na boky zkusit udělat ruce (jako ten obličej, aby vystupovaly), aby to připomínalo uvězněného člověka, který se snaží dostat ze skříně ven :)

edit//třeba tam ani nedělat okna, jednu ruku nechat jako by tlačila na zeď a druhou s pokřivenými prsty, jakoby výraz beznaděje a utrepní...
to už sem taky někde viděl, zkusim najit foto..

EDIT : tak sem našel - http://filletzz.hostuju.cz/casse/
a tady ještě nějaký hlavy :) - http://filletzz.hostuju.cz/hlavy/
a určitě toho je víc...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

jj, je toho jeste vic, a to s tema rukama muselo snad napadnout kazdyho kdo projizdel tenhle mod... ;)
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Godric
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Godric »

jaké úpravy plánuješ na bočnici? Docela by mě to zajímalo. Jinak se mi to líbí, u nás jsem myslím obličej ještě na ničím modu neviděl.
Mod čerpadla by Godric | Puddle jumper mod | Obrázek
E2140 1.6 -> 2.88 | X1950GT 500/600 -> 621/675 | A-Data 2*1GB 800 -> 960 | 965P-DS3 | Enermax Liberty 400W | Barracuda 7200.11 1TB | Godricův blog
8Sokar
Nováček
Nováček

Příspěvek od 8Sokar »

No nejspis tam jednou udelam nejaky sbesili tvar. Tim myslim ze tam nebude jenom nejake okno prostych tvaru. Spis bych se zameril na neco kreativniho ve stylu Bluewind.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“