BSOD, pocitac nenajede.

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
spajda
Začátečník
Začátečník

BSOD, pocitac nenajede.

Příspěvek od spajda »

Co se mi nestane, kdyz potrebuju aby pocital chodil. Normalni prace ve widlich, mensi zasek restartuji pocitac a modra obrazovka. Hlaska normlani : Driver irql not less or equal. Do nouzoveho rezimu mi to normalne najelo a ted uz ani to ne. V tuto chvili mi nenajede ani bios, Pouze pipne jednou dlouze a trikrat kratce. na netu sem nasel ze je to Conventional/Extended memory failure a na jine strance pisou A failure has been detected in memory above 64K.. zkousel sem to rozjet s jednou ramkou a nic. a nenajzdi monitor. Sem zoufaly diky za kouzdou pomoc.Sestava v podpisu.

edit doplneno
-------------
Q4,4G,HD4850,WD disky,enermax500W,atd.
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

a co reset CMOS?
....ze by to byl MELOUN
Guli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guli »

ak je to ami bios tak je to zle polozena ramka, vycisti slot a skus ju poriadne zasadit
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
spajda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od spajda »

Jo diky az ted reset CMOS pomohl, ale byli to s nejvetsi pravdebodobnosti ovladace od grafiky.Ach jo ted to taktovat zase znovu.diky
-------------
Q4,4G,HD4850,WD disky,enermax500W,atd.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“