Komicky bavit? Nevím, co se tím myslí:NANAO píše:Teď ma stejný problém jjO0ee s grafickou kartu Radeon X1950XTX na Eizu S1931, tak se už těším jak se budeme komicky bavit.
1. Mě obraz na Eizu nebliká, mě se obraz třese (3D hry), vlní (specialita u Joint Operations) a to vždy při pohybu obrazu - lze to přirovnat, i když to není ono (je to ještě horší) k CRT monitoru, který běží na 60 Hz. Předem upozorňuji, že vsync nefunguje, obraz se pak jakoby zpomalí (hlavně reakce kurzoru (zaměřovače) + dochází k takovým trhnutím obrazu.
Ve 2D se to projevuje špatně zobrazovaným kurzorem v pohybu (takové lehké slideshow) + u rolování obrázkem či stránkou je patrné až příliš vlnění.
Shrnutí: Jasná vada + je to hnus, nedá se na to dívat + nevím jaké negativní dopady by tento jev mohl mít na oči.
2. Zkoušel jsem to jak na Radeonu X1950XTX, tak na GeForce 6600GT, tak na nějaké obyčejné grafice integrované na MB. Výsledek vždy stejný, monitor se choval všude zcela totožně.
3. I kdyby to blblo jen na Radeonu, v e-shopu, kde sem to kupoval a ani na www.eizo.cz jsem se nedočetl nikde nic o tom, že Eizo S1931 není plně kompatibilní s grafikami ATI = bez řečí vrátit LCD a vrátit peníze.
Takže nevím, co je na tom vtipnýho.