velikost nového okna

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Milan Moša
Nováček
Nováček

velikost nového okna

Příspěvek od Milan Moša »

Dobrý den, mám asi dost blbý dotaz, ale v IE se mi při otevření nového okna toto otevře dost malé a já ho musím vždy zvětšovat, což mě otravuje, dá se někde nastavit aby se tyto nová okna otvíraly maximalizované?? Jestli ano prosím o radu. Děkuji
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

zavři všechny okna, pusť nový ie, roztáhni na celou obrazovku, zavři a mělo by to jít.
nebo si udělej zástupce a je tam volba otevření okna - minimalizované, normální, maximalizované...
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Milan Moša
Nováček
Nováček

jo tohle mi funguje, první okno se mi otevře maximalizované, ale když jsem na nějaké stránce a chci si odkaz otevřít v "Novém okně", tak to nové se mi otevírá strašně malinké
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

tak na to by právě mělo fungovat to první.
někdy je taky problém, že si stránka to okno otevře javascriptem malý
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Milan Moša
Nováček
Nováček

došlo k to mu tak, že si děcka hrály s velikostí hlavního panelu, a když byl zvětšený do půl obrazovky otevřeli nové okno v IE a od té doby se všechna nová okna otevírají malé
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Tak s timhle neporadim, ale dal bych ti tip, k vyzkouseni alternativnich prohlizecu..
Firefox, ci Opera jsou mnohem lepsi.. Prohlizeni v zalozkach je silne navykove, uz si bez toho ani nedokazu "internetovani" predstavit. :roll:
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

To Karf: Myslis ze jsem mu poradil neco spatneho? Myslis ze jsem mu to poradil jen abych se odlisil od ostatnich :lol: :lol:
No ty jsi cislo...

To:9/11 2001 - pokud mas k tomu co rict, napis to tam.. A ne sem :wink:
Jsem zvedav!

//edit
Tak zrejme tvuj OT post zavanejici flame nekdo z modu smazal..
Milan Moša
Nováček
Nováček

nejde to
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“