Začíná to být zajímavýWoyta píše:Prodejce je tmaras Podle ICQ to je Tomas Martynek.
Se stejnym nickem vystupuje asi i na OC4u.
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?p=685392
Zrejme chce na Zdendove praci vydelat a pravdepodobne podvodem..
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Moderátor: L4mka
Začíná to být zajímavýWoyta píše:Prodejce je tmaras Podle ICQ to je Tomas Martynek.
Se stejnym nickem vystupuje asi i na OC4u.
http://4um.ocguru.cz/showthread.php?p=685392
Zrejme chce na Zdendove praci vydelat a pravdepodobne podvodem..
CZEBLADE píše:Jako jestli podvodem, tak ho pojdme nakopat do zadku !!!
No tak než uvažovat jak se podvodníkovi (jestli vůbec nějaký je) pomstít, mělo by se to vyřešit ne? Problém je v tom, že tady nemůžu napsat jak bych to řešil nebo budu řešit, protože dotyčný pravděpodobně tenhle thread sleduje...pc.land píše:Jedem k němu a na čelo mu podbíjecí palicí vyrazíme nějákej pěknej nápis.
Jen mě zajímá co na to Zdenda (mě by to teda nebetyčně na*ralo)
19:34 Woyta: Zajimalo by me jak chces prodat vec kterou nemas
19:35 tmaras: jak to muzes vedet ze to nemam?
19:35 Woyta: Protoze autora znam
19:36 tmaras: jo?
19:36 Woyta: jo
19:39 tmaras: no ja ho taky znam a prave pro me vyrabi 2 kusy sme domluveni. jedne pro me a jeden pro brachu. a ja se na ne moc tesim. a ted sem koukal na aukro ze tam je pridanej prispevek na me jmeno, tak to musel asi bracha tam dat, ale ne ten pro kereho to mam, ten o tom nevi to mam pro neho jako prekvapku, bude hepy, ale ten druhej bracha, ja jich mam vic:) ja nejsem tak blbej abych si od nekoho nechal neco delat a pak to prodal.....rikam sem s Zbyskem domluveny na 2 ks pro me
19:41 Woyta: To ze mas objednany vim. Spis je prekvapivy ze se tam prodava s uzavrenim za 12 dni. A nepusobi to zrovna ciste.
19:43 tmaras: no musim zjebat brachu ze pise hovadiny na moje meno(bo on ucet nema na aukru tak leze na me) a jak nepusobi ciste?
19:44 Woyta: Nema to doma a otazkou je jestli to do te doby doma mit bude. Vypadalo to jako podvod.
19:44 Woyta: navic fotka je prvniho exemplare
19:45 tmaras: aha no ja na to kuknu poradne a zmazu to asi, no vis urcite to Zbysek nebude mit hotove za 12 dnu to vubec
19:45 tmaras: a rikam bracha ten kery to psal nevi nic o tom asi me chce nasrat ja nevim, jen sem mu ukazoval fotky jak to bude a co to bude
uz jenom ta diskuze mi pripada celkem divna,tak bratr o tom modu nic nevi a nabizel by ho k prodeji? podle me to je cely nejaky...slovo si domysleteWoyta píše:citace diskuze mezi tmaras a Woyta
Mno nedalo mi to a taky sem se poptal - nejdriv sem se ptal jestli by se vesla moje deska,prej jo.Pak sem se ptal na chlazeni - 2 minuty ticha a pak ze to zajistuje ten panacek co vyhazuje odpadky (ze by hledal). Jeste me napdalo zeptat se na mechaniku,kde je - 4 minuty ticha (opet hledame?) ,nakonec odpovedel,ale ze by se tvaril ze bracha nebo tak neco? EE ani trochuStepa píše:uz jenom ta diskuze mi pripada celkem divna,tak bratr o tom modu nic nevi a nabizel by ho k prodeji? podle me to je cely nejaky...slovo si domysleteWoyta píše:citace diskuze mezi tmaras a Woyta
tak to vypada na jasnej podvod...nerikal nahodou ze to stahne?KasMen píše:Mno nedalo mi to a taky sem se poptal - nejdriv sem se ptal jestli by se vesla moje deska,prej jo.Pak sem se ptal na chlazeni - 2 minuty ticha a pak ze to zajistuje ten panacek co vyhazuje odpadky (ze by hledal). Jeste me napdalo zeptat se na mechaniku,kde je - 4 minuty ticha (opet hledame?) ,nakonec odpovedel,ale ze by se tvaril ze bracha nebo tak neco? EE ani trochuStepa píše: uz jenom ta diskuze mi pripada celkem divna,tak bratr o tom modu nic nevi a nabizel by ho k prodeji? podle me to je cely nejaky...slovo si domyslete![]()