toz prominStar_Gate píše:TO LOCKI!!! V tom AP neni regulace vysílacího výkonu VF signálu a linej a blbej fakt nejsem ale ty jednou poznas, ze sou lidi, který zkouší a nechcou kupovat kraviny jen proto, ze maji občas stováka v peněžence zbytečnýho!!!
Koukam na to, že většina anten má SMA konektory a mě se do teď nepodařilo najit nic, co by aspoň vzdáleně připomínalo redukci na TNC konektor který mám na AP. Existuje něco takového, nebo to musím udělat z dvou konektorů a kousku kablíku?
anteny maji poze konektroy typu N
uzce semrove maji samce a sektory a pnelovky maji zase samice.
takze budes muset zmaknout momoci kabliku pokud nemas krimpovaci kleste tak to jde pekne blbe a funkci to moc neni mluvim z vlastni zkusenosti. konektoru jsem delal uz nekolik desitek. nebo si ho nechej nekym udelat nebo si puc nekde krimpovacky. a kablik si kup 50 ohmovy at ti to tam zbytecne nedela burdel. v me siti beha zhruba 20 WRT54GS G nebo GL. zksu sosnout novy firmware primo od linksysu regulaci by to fakt umet melo
PS: ten konektor co je na WAP54G je RTNC - reverzni TNC tak bacha pri koupi tudle vychytavku je od CISCA. A to logo CISCO neco znamena ze je to klvalitni produkt. totiz pod ciscem beha vetsina svetove site hlavni uzly trasy atd... kdyby nebylo cisco tak by inet nebyl tam kde je ted ....