ASUS A6T-AMD Turion™ 64 X2

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
mirďa 2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mirďa 2 »

fanatic1 píše:
Levisek píše:a ktery se ted vyplati koupit misto neho?? vcetne te grafiky a ze stejne penize?
No asi tento je skoro to iste ako A6T: NOTEBOOK ASUS F3T

Kód: Vybrat vše

http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=9101826
To má být novější a lepší model,sata,rozl.,e.card,ale myslím že má víc problémů než naše A6T ,takže jsem vcelku rád že jsem na něj nečekal a vzal tenhle.
ASUS A6T-AP017 15.4WXGA, TurionIITL52, nV7600, 1024DDRII, 120HDD, DVDSupM
mirďa 2
Začátečník
Začátečník

Teploty A6T

Příspěvek od mirďa 2 »

Taktohle jsou moje teploty po dvou a půl hodinách provozu,brouzdání,video icq,atd. Noťas byl probuzen z režimu spánku!. Bios 0701 viz:http://www.uloz.cz/show/file/4195-A6T.jpg

Zatím fachá v poho.
Marcus
Nováček
Nováček

Help, prehrivani GK

Příspěvek od Marcus »

Zdravim vsechny majiele tohoto nb,.. mam mensi problem, asi pred 3 tydny jsem kuli chybe preinstaloval ovladac GK , verzi z instalacniho CD ktera byla stejna jako puvodni,.. od te doby dochazi pri delsim hrani k prehrivani jadra GK (teplota splha k 96° ) a tim k sekání obrazu, pred preinstalovanim jsem podobne chovani nepozoroval,.. mam dve podezreni budto je to chyba ovladace,.. ale od te doby jsem ho nekolikrat preinstaloval , dokonce jsem i preinstaloval ovladac cipove sady,kmitocty gk jsou v normalu,.... nebo je chyba nekde v chlazeni NB , protoze ventilator toci nejvice na 3900ot , ale matne si vzpominam ze byl schopen i 4500ot, coz by problem vyresilo,... bohuzel speed fan ventilator nenajde a acpi control v NHC 2 neni schopno s otackami jakkoliv pohnout at se snazim jak chci,... nemel by nekdo pls napad kde je problem a co s nim? , preinstalovavat win abych zjistil jestli je to softwarova chyba nekde v systemu se mi zatim nechce. Predem vsem dekuju za napady. :(
NB: ASUS A6T (AMD TURION 64 X2 TL-52 1,6GHz , 1GB RAM, 120GB HDD , GF7600 256MB)
mirďa 2
Začátečník
Začátečník

Re: Help, prehrivani GK

Příspěvek od mirďa 2 »

Marcus píše:Zdravim vsechny majiele tohoto nb,.. mam mensi problem, asi pred 3 tydny jsem kuli chybe preinstaloval ovladac GK , verzi z instalacniho CD ktera byla stejna jako puvodni,.. od te doby dochazi pri delsim hrani k prehrivani jadra GK (teplota splha k 96° ) a tim k sekání obrazu, pred preinstalovanim jsem podobne chovani nepozoroval,.. mam dve podezreni budto je to chyba ovladace,.. ale od te doby jsem ho nekolikrat preinstaloval , dokonce jsem i preinstaloval ovladac cipove sady,kmitocty gk jsou v normalu,.... nebo je chyba nekde v chlazeni NB , protoze ventilator toci nejvice na 3900ot , ale matne si vzpominam ze byl schopen i 4500ot, coz by problem vyresilo,... bohuzel speed fan ventilator nenajde a acpi control v NHC 2 neni schopno s otackami jakkoliv pohnout at se snazim jak chci,... nemel by nekdo pls napad kde je problem a co s nim? , preinstalovavat win abych zjistil jestli je to softwarova chyba nekde v systemu se mi zatim nechce. Predem vsem dekuju za napady. :(
Tipl bych že v systému zůstalo něco z novějších ovladačů a teď se to hádá.Buď zkusit odinstalovat ovladače,odebrat grafiku ze systému,před restartem vyčistit registry,po nalezení nového hardwaru neinstalovat automaticky ale najet do woken a pak spustit instalaci ovladače.,když to chce náhodou přepsat na staršíverzi,tak vše ano,tak to dělám já a zkoušel jsem to hodněkrát a zatím v poho.Kvůli jaké chybě jsi je přeinstal.?
Marcus
Nováček
Nováček

Re: Help, prehrivani GK

Příspěvek od Marcus »

mirďa 2 píše:
Marcus píše:Zdravim vsechny majiele tohoto nb,.. mam mensi problem, asi pred 3 tydny jsem kuli chybe preinstaloval ovladac GK , verzi z instalacniho CD ktera byla stejna jako puvodni,.. od te doby dochazi pri delsim hrani k prehrivani jadra GK (teplota splha k 96° ) a tim k sekání obrazu, pred preinstalovanim jsem podobne chovani nepozoroval,.. mam dve podezreni budto je to chyba ovladace,.. ale od te doby jsem ho nekolikrat preinstaloval , dokonce jsem i preinstaloval ovladac cipove sady,kmitocty gk jsou v normalu,.... nebo je chyba nekde v chlazeni NB , protoze ventilator toci nejvice na 3900ot , ale matne si vzpominam ze byl schopen i 4500ot, coz by problem vyresilo,... bohuzel speed fan ventilator nenajde a acpi control v NHC 2 neni schopno s otackami jakkoliv pohnout at se snazim jak chci,... nemel by nekdo pls napad kde je problem a co s nim? , preinstalovavat win abych zjistil jestli je to softwarova chyba nekde v systemu se mi zatim nechce. Predem vsem dekuju za napady. :(
Tipl bych že v systému zůstalo něco z novějších ovladačů a teď se to hádá.Buď zkusit odinstalovat ovladače,odebrat grafiku ze systému,před restartem vyčistit registry,po nalezení nového hardwaru neinstalovat automaticky ale najet do woken a pak spustit instalaci ovladače.,když to chce náhodou přepsat na staršíverzi,tak vše ano,tak to dělám já a zkoušel jsem to hodněkrát a zatím v poho.Kvůli jaké chybě jsi je přeinstal.?
Sem tam (tak jednou do tejdna) se rozsypal obraz a na monitoru blikali jen barvny nesmysly->tvrdej restart, tak sem skusil reinstal,... :sad: ted uz se to nedeje , ale prehriva se,... jakej program mi doporucis na to vycisteni registru?
NB: ASUS A6T (AMD TURION 64 X2 TL-52 1,6GHz , 1GB RAM, 120GB HDD , GF7600 256MB)
mirďa 2
Začátečník
Začátečník

Program

Příspěvek od mirďa 2 »

Těžko říci,já používám Tuneup utilites 2007 a jv16 Power Tools.A ještě bývá jedna pomoc,pokud máš XP Profi,obnova systému před datem problémů, zatím se mi vždy povedla .Taky na něm kdeco zkusím a občas k tomu dojde.
R.y.m
Nováček
Nováček

Příspěvek od R.y.m »

Zdravim vsechny, mel bych takovy vseobecny dotaz k tomuto notasku..
mam ho uz 4 mesice, ale porad me zlobi jeho teploty, prijde mi, ze ona regulace otacek toho ventilatoru je dost pofiderni a moc by mi pomohlo kdyste mi nekdo dal radu, jak si ho ridit sam.. diky
paciczka
Nováček
Nováček

Re: Teploty A6T

Příspěvek od paciczka »

mirďa 2 píše:Taktohle jsou moje teploty po dvou a půl hodinách provozu,brouzdání,video icq,atd. Noťas byl probuzen z režimu spánku!. Bios 0701 viz:http://www.uloz.cz/show/file/4195-A6T.jpg

Zatím fachá v poho.
jak dlouho pouzivas ten novej bios? a pozorujes nejake zlepseni nebo ne, pristi tyden se chystam na kompletni reinstal systemu a mozna tam hodim i tu 0701 tak chci vedet jetli se to vyplati
Asus A6T - Turion X2 TL52, GeForce Go7600, 2GB RAM, Seagate 120GB/5.2
mirďa 2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mirďa 2 »

To paciczka: Zhruba týden,zlepšení těžko říct,mi funguje bez problémů od začátku,až na reklam.displae,měl by opravovat něco s
Fix that the WLAN/Bluetooth LED will be abnormal without Bluetooth installed,ale i to mi fungovalo bez problémů a funguje i teď,tak nevím.
Marcus
Nováček
Nováček

Re: Program

Příspěvek od Marcus »

mirďa 2 píše:Těžko říci,já používám Tuneup utilites 2007 a jv16 Power Tools.A ještě bývá jedna pomoc,pokud máš XP Profi,obnova systému před datem problémů, zatím se mi vždy povedla .Taky na něm kdeco zkusím a občas k tomu dojde.
Diky moc,.. zatim to vypada v pohode, i kdyz teplota moc neklesla tak zatim sekani nepozoruju,... snad to vydrzi :) , diky
Marcus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Marcus »

R.y.m píše:Zdravim vsechny, mel bych takovy vseobecny dotaz k tomuto notasku..
mam ho uz 4 mesice, ale porad me zlobi jeho teploty, prijde mi, ze ona regulace otacek toho ventilatoru je dost pofiderni a moc by mi pomohlo kdyste mi nekdo dal radu, jak si ho ridit sam.. diky
Ventilator toci podle teploty procesoru a pracuje pomerne dobre,.. faktem ale je ze teploty jsou pomerne vysoke,.. bohuzel jsem zatim nic na regulaci otacek nenasel,... SPEED FAN ventilator nenajde, v NHC 2 na ACPI conrol taky nereaguje,... kdyby nekdo vedel jak na to , tak by me to taky zajimalo...
Pelopones
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pelopones »

Ahoj lidi vim ze to patri asi jinam ale zeptam se mam novej ntoas Asus F3T a mam potize s instalaci Xpcek, rozdelim disk naformatuju hlavni na instalaci xp kopiruji se soubory pohoda pak jede instalace a najednou to hodi chybu ze to nemuze precis naky data ze mam bud vadne nebo spinave cd a instalace skonci:( Nevite co s tim? Diky mockrat

Tak uz je to v pohode ale nejdou mi repracky v noutbuku jen sluchatka nevite cim to muze byt?
mirďa 2
Začátečník
Začátečník

Výkon

Příspěvek od mirďa 2 »

Jestli někdo hledáte pořádný nářez pro naše střely,velice doporučuji Tom Clancy's Rainbow Six Vegas,pořádná pařba,dop.konf.:CPU 3,5ghz,ram 2giga,GPU NV 8800.,pařím v high detailech,nout je skoro studený,ale vent. je fičák až mám sfrach že horko z výdechu roztaví napájecí kabel.Fakt pecka.Hrajete to někdo?Je to nádhera a fičí to plynule.
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Výkon

Příspěvek od asysman »

mirďa 2 píše:Jestli někdo hledáte pořádný nářez pro naše střely,velice doporučuji Tom Clancy's Rainbow Six Vegas,pořádná pařba,dop.konf.:CPU 3,5ghz,ram 2giga,GPU NV 8800.,pařím v high detailech,nout je skoro studený,ale vent. je fičák až mám sfrach že horko z výdechu roztaví napájecí kabel.Fakt pecka.Hrajete to někdo?Je to nádhera a fičí to plynule.
Díky za návnadu, ale tomu nevěřím, že to paříš na vysoký detaily. na dc.sosej.cz psal typek, že na ati 1600xt 256 MB to sotva rozjede :lol:
mirďa 2
Začátečník
Začátečník

Vegas

Příspěvek od mirďa 2 »

To Asysman: Opravdu to tak jede , viz:Vegas ide tak ako pisal niekto predtym, high a tieto veci a vyzera to velmi dobre.....,na foru živě.cz na F3T to taky jede,je to stejná konfigurace.a
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Vegas

Příspěvek od asysman »

mirďa 2 píše:To Asysman: Opravdu to tak jede , viz:Vegas ide tak ako pisal niekto predtym, high a tieto veci a vyzera to velmi dobre.....,na foru živě.cz na F3T to taky jede,je to stejná konfigurace.a
A na jaky rozliseni to mas nastaveny? Grafika v tomto NB ma pixel shader 3.0?? Koukal jsem na recenzi hry na bonuswebu a je tam vypis podporovanych grafickych karet...tahle GF 7600 tam bohuzel neni, tak nevim. Nechce se mi ta hra stahovat, pac tomu moc neverim, ze je to hratelne, kdyz FEAR na plny detaily se trocha zasekava. :?
Sin@le
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sin@le »

Na tu hru jsem docela taky zvědavej, až to ozkoušim tak ti napíšu...
Co myslíte šli by použít ovladače z F3T na A6T když má vlastně to samí, na jakým chip setu vůbec jede a tak...

PS: Nemáte občas problém s připojením na LAN a WiFi když je IP nastavena na DHCP??? Mě se občas hlavně při WiFi stává že se to nepřihlásí a vyhodí to uplnou blbost.
mirďa 2
Začátečník
Začátečník

Re: Vegas

Příspěvek od mirďa 2 »

asysman píše:
mirďa 2 píše:To Asysman: Opravdu to tak jede , viz:Vegas ide tak ako pisal niekto predtym, high a tieto veci a vyzera to velmi dobre.....,na foru živě.cz na F3T to taky jede,je to stejná konfigurace.a
A na jaky rozliseni to mas nastaveny? Grafika v tomto NB ma pixel shader 3.0?? Koukal jsem na recenzi hry na bonuswebu a je tam vypis podporovanych grafickych karet...tahle GF 7600 tam bohuzel neni, tak nevim. Nechce se mi ta hra stahovat, pac tomu moc neverim, ze je to hratelne, kdyz FEAR na plny detaily se trocha zasekava. :?
Na 800x600,pixel shader 3.0 podporuje a žádný problém s ní není,jem procesor to detekuje jako nedostačující,minimum je 3Ghz,ale v pohodě to stíhá.
asysman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asysman »

Mno tak to jo, ale na tokovym rozliseni to musi byt docela kostrbaty..to uz je lepsi zvysit rozliseni a stahnout detaily. Zkousel jsi to?
mirďa 2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mirďa 2 »

asysman píše:Mno tak to jo, ale na tokovym rozliseni to musi byt docela kostrbaty..to uz je lepsi zvysit rozliseni a stahnout detaily. Zkousel jsi to?
128Ox800 to nepodporuje,ale v těch 800X600 to kostrbaté vůbec není,je to hladké a dá se to vskutku hrát.Těch 1024x768 by asi dělalo problémy,ale zkusím a dám vědět.
Takv 1024x768 se obraz rozpadává a škube to.Asi to našemu lcd nesedí
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“