Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
rotvik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotvik »

prd píše:myslim, ze to nebude problem mysi, ale ruky;) Ztlum si doma trochu topeni :wink:
Někteří lidé jsou k tomu náchylní, jiní ne. Jedna skupina druhé nevěří. :-D Jinak já patřím do zlatýho středu, po náročné pařbě opotím i herní ovladač. :lol:

Case: Lian-Li PC-7+ Zdroj: Chill 400W + AC fan 1500 RPM MB: MSI Neo-F (i945) CPU: Pentium D 920 + Thermalright Ultra-120 + Noctua 1200 RPM Memory: Kingston 1GB 667MHz 4-4-4-8 HDD: Samsung SP2504C 250GB 8MB GPU: nVidia 7600GT Zvukovka: Onkyo SE-200PCI Fany: intake 1500 RPM, outtake 2100 RPM Monitor: 19" CRT LG Flatron 995FT+ Klávesnice: Zboard Herní ovladač: Zboard Fang Myš: Logitech G5 Sluchátka: Sennheiser HD 595
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

zdar, viete mi niekto vypisat taku mensiu TOP 3 hernych mysiek momentalne na trhu??
alebo v podstate staci ak mi nejaku dobru odporucite :)
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Tak jsem dal i poslední zkoušku a jak jsem slíbil, tak přišel na pořad dne update firmware na DeathAdder. Verze 1.03 nejdřív dělala hrozný věci, kurzor mi začal skákat všude možně. Když sem ho nahrál podruhé, tak už to šlo normálně, ale pořád senzor nebral cokoli kromě pořádný podložky ( která se do brašny k notebooku nebalí zrovna nejlépe... ) a jednou za čas se myš prostě zasekla - prostě nepoužitelný stav, to saý se mi stávalo i s původní verzí. No a beta 1.05 myš zabila úplně :roll:

Takže teď reklamace, novej kousek přijde kdovíkdy, protože celosvětově je nedostatek kusů ( což čtu všude v zahraničí, prej kvůli nějaký chybě byly ty myši stahovány z oběhu, ale třeba na supergamer.cz tvrdí, že je mají skladem :? ) . To bylo naposledy, co jsem si pracně zařizoval dodávku něčeho, co se v ČR nedá sehnat. Nejvíc na prd je ta drzost, že někdo uvede highendovej výrobek ne zrovna za hubičku a ono to má tolik problémů a dělá ho de-facto nepoužitelnej. Bohužel je to v IT v poslední době skoro pravidlo ( a to nejenom Razer, stačí vzpomenout na příchod G5 ).

Ale abych jenom nehanil - když DA funguje, tak je to skvělá myš. Tvar je klasika od Microsoftu, která vyhovuje většině lidí včetně mě ( ale na DiamondBack to nemá :) ), na stole vypadá taky naprosto nádherně. Až se doladí firmware, tak to bude jasná koupě, teď na to radši kašlete.
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Otazka : Da sa na CopperHead-e naskriptovat na "lubovolne" mysitko nieco ako double-click, ale s tym, ze to nebude double-click ale X-click. Skratka nieco ako docasne turbofire.
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

ByzaX píše:Otazka : Da sa na CopperHead-e naskriptovat na "lubovolne" mysitko nieco ako double-click, ale s tym, ze to nebude double-click ale X-click. Skratka nieco ako docasne turbofire.
Cheater?
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

hra?
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Na hre nezalezi, tu ide o podstatu.

Napr. A4Tech 750BF ma X-Fire (emuluje 3x lave mysitko) priamo na jednom mysitku. Chcem vediet, ci nieco take sa da nabindovat u razera. Je to skor otazka kvality SW nez akutnej potreby.

Z principu som to skusal na Natural Selection (skor ako budem obvineny z cheatovania podotken, ze som tak mizerny hrac, ze nijaky x-fire ma nespasi :D ) ale nic take ako ma A4Techsa mi ani z daleka nepodarilo.
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
walfischberg
Začátečník
Začátečník

názor

Příspěvek od walfischberg »

Pěkný den.
Momentálně používám MX 310. Ale mám ji už nějaký rok a jedno z tlačítek začíná zlobit. Chtěl bych si koupit nějakou kvalitní myš, ale...
MX518 - Tvar se mi líbí, rozlišení 1600 taky (2000 bych nevyužil, nejsem profi-gamer). Ale chybí mi na ní pravé boční tlačítko. Na své MX 310 používám pravé a levé boční tlačítko v browseru na navigaci.
G3 Laser Mouse - trošku mě na ní děsí její tvar. Nepůsobí tak ergonomicky a bojím se, že by mě začala bolet ruka. Velkým plus je, že má tlačítka podobně jako MX310
Razer Diamondback - tahle myš mě hodně zaujala, ale obávám se ovladačů. Trošku mi tam chybí tlačítko umístěné pod kolečkem, ale to bych nějak oželel.
G5 Laser Mouse - tuhle myš jsem neviděl naživo, ale pokud to dobře chápu, tak opět nemá pravé boční tlačítko. A cena - nepřijde mi úměrná tomu, co bych s tou myší dělal.

Na PC většinou pracuji s textem a obrázky, nejvíce času trávím ve firefoxu, PSDpadu a Photoshopu. Myš by měla zvládat i hry. Hraji MMORPG, strategie a H-L2:DoD Source/R6 série a pod (z tohoto důvodu odpadá MX1000). Otázkou je, nakolik potřebuji laser-myš.

Rád bych znal váš názor, protože v myších se moc nevyznám.
Intolerance is evidence of impotence.

CPU - C2D E6600, MB - GIGABYTE GA-965P-DS4, GPU - GIGABYTE GF7900 GT, RAM - 2GB KINGSTON DDR2 667MHz CL5, HDD - Seagate 250GB 7200.10 SATA-3G NCQ 8MB RoHS, Zdroj - Chieftec 620W, LCD F-S P19-2
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

ja mam pro vas jeste vetsi rebus
IE3 vs Habu vs Deathadder?
IE3 je nejlevnejsi a jsem na ni zvykly...
Habu jsem jeste nezkousel, ale neni problem koupit a vratit...
Deathadder jsem se ptal borce na IRCcku ze ji ma a je v pohode, ale neni skoro nikde skladem :roll:
co byste vzali vy?:)
Marositto
Nováček
Nováček

Příspěvek od Marositto »

Ja mam doma DeathAdder verzia firmwaru 1.04,na beta 1.05c radsej neskusam updatovat,ale ani nemam dovod...Mam ju na 1800DPI a 1000 Hz a v kombinacii z podlozkou Razer exactMat je super,myslim nieje co riesit.Ja by som volil DA ale ked su nejake problemy s firmwarom tak pockaj,ja som natrafil na dobru mys :-).Len niekedy sa mi zda ze prave tlacitko ide az prilis lahko...mozno to je len preto ze predtym som mal nejaku mys SanSun :-D.
AMD Athlon64 X2 3800+ (Scythe Infinity), DFI Infinity nF Ultra II-M2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 320GB, 7200.10, 16MB, Sapphire X1900GT (Zalman VF900CU), 2*1GB A-Data 800Mhz 1024MB, Chieftec LBX-01B-B-B,myš: Razer DeathAdder+exactMat+exactRest,kláv.: Microsoft Natural Ergonomic 4000SK
LCD: Samsung 215TW
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

kde jsi ji koupil?
Marositto
Nováček
Nováček

Příspěvek od Marositto »

AMD Athlon64 X2 3800+ (Scythe Infinity), DFI Infinity nF Ultra II-M2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 320GB, 7200.10, 16MB, Sapphire X1900GT (Zalman VF900CU), 2*1GB A-Data 800Mhz 1024MB, Chieftec LBX-01B-B-B,myš: Razer DeathAdder+exactMat+exactRest,kláv.: Microsoft Natural Ergonomic 4000SK
LCD: Samsung 215TW
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

:-D Razer Mantis Speed, tak oslavovana podlozka. Jaj ne taka je velkaaaaa

Ked som ju vybalil som myslel ze je to podlozka pod prah a nie mys :-D
Nuz, kde su noznice... Coskoro budem mat dve RazerMantisky. Nechce niekto jednu? :-D
krtko03
Nováček
Nováček

Příspěvek od krtko03 »

Vedeli by ste mi poradit neaku bezdrotovu mysku? Pouzival by som ju napoly na hranie hlavne CS a napoly na pracu hlavne photoshop. Ide mi aby to nebol sit hlavne pri CS. Cena asi tak okolo 1500 SK. Dakujem
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

krtko03 píše:Vedeli by ste mi poradit neaku bezdrotovu mysku? Pouzival by som ju napoly na hranie hlavne CS a napoly na pracu hlavne photoshop. Ide mi aby to nebol sit hlavne pri CS. Cena asi tak okolo 1500 SK. Dakujem
jestli ji chces na hrani tak urcite bezdrat nekupuj ;)
krtko03
Nováček
Nováček

Příspěvek od krtko03 »

Nejde o neake profi hranie. Len pre zabavu, len aby to nebolo horsie ako mam teraz. Mam obycajnu logitechku snurrovu za par korun.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

krtko03 píše:Nejde o neake profi hranie. Len pre zabavu, len aby to nebolo horsie ako mam teraz. Mam obycajnu logitechku snurrovu za par korun.
tak razer diamondback, microsoft IE3 nebo nejaky logitech (G1, 518)..
krtko03
Nováček
Nováček

Příspěvek od krtko03 »

ale ja chcem bezdrotovu.
co tak MX610 alebo Microsoft Wireless Laser Mouse 6000
cvok
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cvok »

Dobrý den, chci se zeptat, jestli mi doporučíte k herní sestavě nějakou dobrou herní myš.

Nevím, jestli bezdrátovou, či drátovou(tam mě zas štve, jak se furt někde zasekává ten kabel).

Předem děkuji za odpovědi.
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

krtko03 píše:ale ja chcem bezdrotovu.
co tak MX610 alebo Microsoft Wireless Laser Mouse 6000
Bezdrátovky na hraní nejsou. Měl jsem Logitech MX610 a na hraní to opravdu nebylo -> velká, těžká, nic moc odezva.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“