Gothic III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

Gr8 Vivec píše:imho pokud máš nastavenej režim SLI AFR tak musíš vypnout všechny post processing výpočty pak by to totiž házelo kraviny, imho ale tomu by měli zabránit sami ovladače

mě taky jednu dobu házel G3 artefakty jako prase, začlo to dělat když jsem v nastavení změnil moc věcí najednou a pak si ještě v ovladačích pohrál s kvalitou obrazu, vrácení nepomohlo, pomohl odinstal, vyčištění registrů a pod. a instal
Dik za radu,a co znamena presnejsie to AFR za tym SLI.V ovladacoch mam (v novom control panely) "nastavit konfiguraci vice jednotek GPU" a tam "rezim viacerych obrazoviek" (to je SLI vypnute,myslim) a "rezim viacerych jednotiek Gpu" (vtedy to hadze tie cudne tiene (ale ide to rychlejsie).Inac ako som vravel Windows spm preinstaloval (robilo to aj pred tym,tak som si myslel ze reinstall pomoze) (a hlavne som tu niekde cital ze ked nemam nainstalovany amd x2 optimizer,tak ze to v gothicovi strieda den a noc kazdu sekundu,tak som si myslel ze to je najprv v tom ci to nie je ono.Ale nebolo to v tom)
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

s těma režimama SLI ti moc neporadim, jednak sem nikdy neměl SLI ani NV takže ani neznám ty ovladače, ale troufám si říct že ovladače opravdu nastavují režm AFR, zkus vypnout v nastavenbí hry post processing efekty je tam na to jedno posouvadlo a pak zapnout SLI, nic jinýho mě nenapadá
Majonéza Ucholub
Nováček
Nováček

Příspěvek od Majonéza Ucholub »

No vidim, ze moja karta si noveho majitela uziva :D . Bohuzial Gothic si so SLI fakt prilis nerozumie, tiez som bol z vykonu sklamany. Tu je ale riesenie aspon na tie tiene:

Pokial mate SLI a otravuju vas preblikavajuce a "flakate" tiene tu je riesenie:
1. Stiahnut nHancer 2.0 Beta 9 (manazer profilov)
2. Ulozit tento odkaz ako "Gothic3.nhprofile"
3. spustit subor Gothic3.nhprofile a pridat dany profil
Problem by sa mal tymto vyriesit (odskusane na 7950GX2)
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Obrázek
WTF? tohle občas vídávám, dělá to taky někomu?
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

No tak som skusal aj vypat post processing ,a nijak to nepomohlo pri SLI.Skusal som aj ten navod co je tu vyssie(teda som sa to aspon snazil podla toho rozbehat,neviem co som to urobil spravne),a tie tiene sa stale objavuju.Neviem asi len naozaj vypat SLI.aj tak Dikes
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
Zdenek Teska
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zdenek Teska »

Gr8 Vivec píše:Obrázek
WTF? tohle občas vídávám, dělá to taky někomu?
Když jsem instaloval patch 1.1, přestaly mi fungovat vylepšené textury v dálce. Různě jsem s nimi šachoval, až jsem smazal i jiné textury. Po spuštění hry se místo textur trávy objevila podobná barva jako je u tebe na obrázku. Možná ti tam ta textura taky chybí.

EDIT:
Omlouvám se, spletl jsem si to s Oblivion :oops:
Phenom2 X3 720/Gigabyte MA770-DS3 rev.1 bios F7 / 2x2GB /Saphire HD4850
DVD RW LG-GSA4082B/WinFast TV 2000 XP/Samsung 160G 7200ot./550W Seasonic
MireC22
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MireC22 »

no mne to robi ale len sem tam a sfarbuje mi to do cervena, ked som dal ale dolu takty tak to uz nerobilo , neviem ci je to overheating alebo chyba driverov , kedze na rovnakych taktoch to s 6.10 nerobilo
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

zkoušeli jste tuhle RAM-žravou hru pustit na Vistách? :)
Eskel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskel »

ChrastyII píše:zkoušeli jste tuhle RAM-žravou hru pustit na Vistách? :)
Co jsem slysel, tak ve Vistach se to zatim nerozjede :)
TimTaylor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

cestina do hry

Příspěvek od TimTaylor »

nevite nekdo prosim jak pokracuje preklad Gothic 3 ? uz je to hotove, nebo je nejaky problem a cestina bude nekdy pozdeji? nikde nemuzu najit zadne blizsi info, jen ze se na Cz pracuje... Diky
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
blandest
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: cestina do hry

Příspěvek od blandest »

Martin Schovanec píše:SevenM prý již mají překlad jako takový dávno hotový, ale řeší se teď patch a masterCD u Jowoodu. Tak snad jim to nepotrvá dlouho a přelom ledna/února bude venku.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + ARCTIC Freezer 34 eSports DUO MB: Gigabyte X570 Aorus Elite RAM: Patriot Viper RGB 16GB DDR4 3200Mhz CL16 GPU: Gigabyte RX 57000XT Gaming OC HDD: Corsair Force Series MP510 960GB, Crucial 240GB, 2,5TB HDD PSU: Corsair TX750 Case: Fractal Design Meshify S2 Dark K+M: Logitech G15 + Logitech G502 LCD: Dell S2721DS, Dell U2412m
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

tak tahle hra je sila, nejenomze je to neuveritelne narocny na X2 3800+,1gb(2x512mb) kit kingston hyperx a 78GS pretakteny je skoro nehratelny, hrozny, az 10s zaseky,jede to sice na medium detaily kolem 40-60fps ale jsou tam strasny skoky,nekdy az na 10fps .Loading trva nejmin pul minuty a quick save taky tak nejak. A ty strasny bugy,mam verzi 1.12 sem nekde na zacatku pred tou vesnici kde mam stipnout jednomu orkovi 3zlaty pohary, uz sem to hral 2x :x poprvi se tam neco posralo a ja nemoh vylizt z tech dialogu s postavama a ted sem nechal partaka zaparkovanyho pred vesnici a kdyz sem k nemu po uspesnejch ukolech ve vesnici vratil a chtel aby sel zase za mnou ,tak se na nej vrhli straze a chteli ho zabit, zniceho nic .ty bugy sou neuveritelny :x uz je hafec patchu a porad je to nehratelny,tuhle hru si rozhodne nekoupim,nevim co je to za modu vydavat posledni dobou samy neoptimalizovany zabugovany hry :(
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

muzete mi nekdo helfnout kde najdu tu mouku co po me chce nejakej traged a mliko? rikal nekde na farme, farmu sem prolez a nasel sem asi 5soudku mlika a u to mlyna sem nasel 10 pytlu mouky, ale on chce 15,nikde tam tech zbylejch 5 nemuzu najit a to sem byl i na strese a nasel i nejakou skrys na veci na pude ale mouka nikde :bigups:
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Hijacker933 píše:muzete mi nekdo helfnout kde najdu tu mouku co po me chce nejakej traged a mliko? rikal nekde na farme, farmu sem prolez a nasel sem asi 5soudku mlika a u to mlyna sem nasel 10 pytlu mouky, ale on chce 15,nikde tam tech zbylejch 5 nemuzu najit a to sem byl i na strese a nasel i nejakou skrys na veci na pude ale mouka nikde :bigups:
jdi z farmy směrem na okaru, podle takový skalní stěny a narazíš na tábor zlodějů, maj tam zbylý pytle
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Hijacker933 píše:....(
uz se to tu resilo. 2GB RAM delaji zazraky
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

no ja tu hru porad testuju,jeste sem nad ni nezlomil hul ,ale 2gb to je fakt moc,sice je to hezci (podle me) nez oblivion ale i kdzy nastavim detaily na minimum tak to hrozne hrabe.

Gr8 Vivec dik, snad to najdu :)
Obrázek
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

nasel sme optimizer ,vytahne to nejakej vykon na ukor kvality :)

http://rapidshare.com/files/14018973/Go ... h.exe.html

jinak ja na tu hru patchu,tohle neni hrani ale betatesting :x bugybugybugy
Obrázek
Lamont
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lamont »

Konecne je cestina hotova.S tim ale nastava probem chtel bych si to vychutnat jak to jen pude.S moji sestavou mam vse na max+bloom bez rozmazanych textur v dalce 1280x1024.Hra vypada nadherne(lip nez Oblivion :-D )a fps v prirode nejdou vetsinou pod 30 ale jak mile vlezu do mesta je konec hra se zacne sekat a fps klesaj i pod hranici 10.De mi o to jak moc pomuze kdyz si koupim Athlon 64 X2 4200+ kterej jeste pretaktuju jak to pude.Nestiha ve mestech procesor pocitat tolik AI nebo proste grafika nezvlada tolik postav najednou?Kdyz hodim rozliseni na 800x600 tak je vykon ve mestech jen o neco malo lepsi takze myslim ze za to muze procesor ale zajimalo by me jestli je tu nekdo kdo mel jednojadro a presel na dvoujadro a poznal zlepseni.
Low nastaveni 800x600
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
2180, 60000, 19, 62, 36.333
High nastaveni 800x600
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
1405, 60000, 7, 50, 23.417
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No tak pokud mám mluvit za sebe:Měl jsem Athlona 3500+@2.53GHz a zbytek sestavy,co vidíš v podpisu (pomalejší ramky,ale 2GB.....) a G3 byl nehratelný.Teď jsem přešel na Core2Duo a je to zlepšení,nicméně jsem stále toho názoru,že o požitku ze hry nemůže být řeč,takže to nehraju.Zkoušel jsem to obrněn trpělivostí,ale prostě NE - já mám v lese i 65fps se vším na max.v 1280x1024,nicméně se to zničehonic na 2s zastaví a pak si to vesele jede dál,příchody do města je další katastrofa,než si to PC za 40.000 přebere a vytahování pochodně v G3 považuju za výsměch všem hráčům.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Nevim s G3 sem nemel problemy uz s GF7800GTX.Kdyz sem si koupil GF8800GTS mam asi o 30Fps vic v prirode.A ve mestech mam kolem 40FPS.
POHODA :twisted: .
EDIT:Kdyby ste mi neverili, ze je mozne mit na singlecore tolik FPS je tu dukaz :roll: .
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“