Problém s Mozillou Firefox

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
D.U.K.E.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém s Mozillou Firefox

Příspěvek od D.U.K.E. »

Zdravím všechny,
mám problém s tímto prohlížečem a ten spočívá v tom, že se nikdy na poprvé nepřipojí k internetu, musím ho zapnout, vypnout a zase zapnout. Asi to vypadá jako blbost, ale docela mě to otravuje. verzi mám 1.5.0.9 Dělala mi mi to i po přeinstalaci windows, nemohou to způsobovat programy jako spybot nebo spyware?
Díky za radu.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s Mozillou Firefox

Příspěvek od Dzin »

D.U.K.E. píše:Zdravím všechny,
mám problém s tímto prohlížečem a ten spočívá v tom, že se nikdy na poprvé nepřipojí k internetu, musím ho zapnout, vypnout a zase zapnout. Asi to vypadá jako blbost, ale docela mě to otravuje. verzi mám 1.5.0.9 Dělala mi mi to i po přeinstalaci windows, nemohou to způsobovat programy jako spybot nebo spyware?
Díky za radu.
Zkus počkat třeba ti nabíha net pozdeji....zkus jinej prohližeč nebo novejší verzi taky...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
eXventura
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXventura »

Nebo muzes vyzkouset jeho portable verzi, treba bude v tvem pripade fungovat lepe...
Home: Fujitsu Siemens Amilo Xi1554 - 17" 1920x1200, Core 2 Duo T7200, 2GB DDRII, ATI Mobility X1900, 2x120GB RAID0, DVDRW, Razer Copperhead + fUnc Archetype, SB Surround USB + THX550
School: Prestigio Nobile 1558 - P-M 1,73GHz, 1GB DDRII, 60GB, Kombo, 2x baterka, CDMA
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“