Zdravím všechny,
mám problém s tímto prohlížečem a ten spočívá v tom, že se nikdy na poprvé nepřipojí k internetu, musím ho zapnout, vypnout a zase zapnout. Asi to vypadá jako blbost, ale docela mě to otravuje. verzi mám 1.5.0.9 Dělala mi mi to i po přeinstalaci windows, nemohou to způsobovat programy jako spybot nebo spyware?
Díky za radu.
Problém s Mozillou Firefox
- D.U.K.E.
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s Mozillou Firefox
Zkus počkat třeba ti nabíha net pozdeji....zkus jinej prohližeč nebo novejší verzi taky...D.U.K.E. píše:Zdravím všechny,
mám problém s tímto prohlížečem a ten spočívá v tom, že se nikdy na poprvé nepřipojí k internetu, musím ho zapnout, vypnout a zase zapnout. Asi to vypadá jako blbost, ale docela mě to otravuje. verzi mám 1.5.0.9 Dělala mi mi to i po přeinstalaci windows, nemohou to způsobovat programy jako spybot nebo spyware?
Díky za radu.
- eXventura
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Nebo muzes vyzkouset jeho portable verzi, treba bude v tvem pripade fungovat lepe...
Home: Fujitsu Siemens Amilo Xi1554 - 17" 1920x1200, Core 2 Duo T7200, 2GB DDRII, ATI Mobility X1900, 2x120GB RAID0, DVDRW, Razer Copperhead + fUnc Archetype, SB Surround USB + THX550
School: Prestigio Nobile 1558 - P-M 1,73GHz, 1GB DDRII, 60GB, Kombo, 2x baterka, CDMA
School: Prestigio Nobile 1558 - P-M 1,73GHz, 1GB DDRII, 60GB, Kombo, 2x baterka, CDMA