zaloha dat na pc

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
PCborec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zaloha dat na pc

Příspěvek od PCborec »

mám v siti jedno PC na kterém je windowsXP a jsou sdílené složky s kteryma pracuji uživatele v siti. Složky jsou na disku D.
potřeboval bych aby se mi zalohovaly tyto složky na jiny disk E, třeba co 5 hodin aby se zkoply aktualizovane nebo nove soubory..

je na to nějaky free programek? dik za pomoc
eXventura
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: zaloha dat na pc

Příspěvek od eXventura »

PCborec píše:mám v siti jedno PC na kterém je windowsXP a jsou sdílené složky s kteryma pracuji uživatele v siti. Složky jsou na disku D.
potřeboval bych aby se mi zalohovaly tyto složky na jiny disk E, třeba co 5 hodin aby se zkoply aktualizovane nebo nove soubory..

je na to nějaky free programek? dik za pomoc
vyborny program presne pro tyto ucely je Cobian Backup, umi spoustu veci a navic je zdarma, muzes si napriklad nastavit, aby se ti zalohy vytvareli kazdych x hodin prirustkove a 1x za den kompletni + treba schovavani 2 celych zaloh, kompresy apod.
Home: Fujitsu Siemens Amilo Xi1554 - 17" 1920x1200, Core 2 Duo T7200, 2GB DDRII, ATI Mobility X1900, 2x120GB RAID0, DVDRW, Razer Copperhead + fUnc Archetype, SB Surround USB + THX550
School: Prestigio Nobile 1558 - P-M 1,73GHz, 1GB DDRII, 60GB, Kombo, 2x baterka, CDMA
VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

nechtel jsem instalovat SW 3-tich vyrobcu a rikal si ze pouziju to co M$ nabizi.
po 2h boje s Windows Backup jsem se nastval (neumi zalohovat konkretni registry, kdyz clovek vytvori .bks a znova ho otevre, tak uz nejsou videt slozky/soubory ktere jsem zaskrtal a naplanovani bylo dost neprehledne. o tom ze to ukladaji jako UNICODE a nedodrzuji standard hlavicku UNICODE ani nemluve ;o) / nechapu proc se to proste neprida do naplanovanych uloh Win, kdyz je to stejne pouziva).. tak jsem si napsal 100radku BAT (z toho 50radku help a blbuvzdornost ;o).. zvlada zalohovat vybranne registry,soubory,slozky... FULL, DIFERENCIALNI, INKREMENTALNI zalohu, volitelne spakovat ci po skonceni hybernovat/vypnout PC.. spoustim to v naplanovanych ulohach

nepodarilo se mi jeste vyzkoumat jak to pak hodit 1x mes na DLT pasku (pripravit ji dokazu prez rsm.exe, ale obavam se ze pro nahrani na DLT bude potreba pouzit ten NTBACKUP)...

nema s tim nekdo zkusenosti ?
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“